Han har lämnat oss – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Han har lämnat oss

Imorse (fortfarande fredag här) lämnade Manuel oss för att åka till en filmfestival i Cleveland. Vår film ska tävla, yeeey!

Så nu är det tjejhäng hela helgen i Casa Concha i Venice.

Först när vi bestämde att han skulle åka, det var typ när vi kom hit, så kändes det lite läskigt, eller mer som att det skulle kännas ensamt och att världen skulle kännas lite stor, just om det skulle hända något och så. Men nu har ju vi varit här så länge så det här känns lika mycket hemma som hemma.

Idag stannade vi i vårt område för det var storm imorse och då är det inte så skönt att hänga vid stranden, så vi körde en heldag vid poolen! Först fikade vi på balkongen (bilderna) det är Chloes nya favoritsyssla och sen gick vi ner till poolen och badade och låg i en cabana och myste, det är också en favoritsyssla för Chloe. När hon har badat i en halvtimme så säger hon Mysigt, då vill hon upp och bli insvept i en handduk och hänga i cabanan (två solstolar som sitter ihop med tak).

Så tjejhelgen började bra, imorgon blir det nog lekplatsen på stranden och en sväng förbi Farmers Market. Jag måste fylla på med blommor.

Vad har ni för planer i helgen?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Finurliga fröken

    Va mysigt det låter! Vi ska till en kompis och grilla ikväll. Njuta lite av vädret. Och imorgon måste vi åka och leta skor eftersom sonen växer ur allt på väldigt kort tid.

  2. Sofia Karlsson

    Vi ska förhoppningsvis tapetsera vårt blivande sovrum med hjälp av 3åring 😅 Hoppas att solen tittar fram så vi kan jobba i trädgården också 😊

  3. Mariia Ingre

    Jag tänkte att jag kanske kan säga hej till dig nån dag kommer på torsdag o en vecka. Du som fick mig att våga det här min stora inspiration o förebild. Jag jobbar som statist i stockholm.

Annons