Griffith Park – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Griffith Park

 
 Varje dag gör vi en utflykt. Eller ja, igår blev det ingen alls för Chloe och Manuel somnade vid 12 och sov till 14 och sen hade Manuel ett möte vid 16 så då gick vi bara ner här i vårt område som heter Westwood, vilket i och för sig är jättemysigt, men alla andra dagar försöker vi oss på en utflykt per dag.Idag åkte vi till Griffith Park, en gigantisk park som har både ett observatorium, golfbana, hästridning, ja, det är hur stort som helst, vi höll oss till ett litet område som hade en tågbana. Turen är ungefär 1,5 kilometer och även om jag och Manuel tycke att underhållningsvärdet i turen var lite fattigt, man åkte genom ett torrt gräslandskap, så tyckte Chloe att det var magiskt. Bara att känna vinden i håret var en happening för henne och hon var helt begeistrad och väldigt koncentrerad hela tågresan. Så otroligt gulligt!
 Efter turen fick hon syn på en kiosk som sålde vindsnurror, hon tittade och pekade och vi lät henne välja en. Den var också succé. Hon höll hårt i den hela eftermiddagen i parken och blåste på den när den inte snurrade av sig själv, hon har nog sett mig göra det på den hon har hemma i Stockholm. Är inte hennes blus alldeles ljuvlig!? Köpte den igår på Target. Target! Ett billighetsvaruhus som ligger lite för nära där vi bor…har redan varit där två gånger. Så mycket man kan fynda där. Underbart!
 Två av sakerna jag absolut älskar med LA är palmerna och kaktusarna. Dom finns på riktigt! Även om jag har läst att alla palmer i LA är planterade…det spelar ingen roll. Dom finns!En helt underbar utflykt blev det. Tågtur och vindsnurra och springa för sig själv i gräset. Det kunde inte blivit bättre! Två minuter efter att vi hade satt oss i bilen sov Chloe och vi åkte av en slump förbi en filminspelning så vi stannade och tjuvtittade en stund. Det verkade vara någon typ av reklamfilm. Men å vad sugen jag blev på att jobba i produktion…måste dra igång något när vi kommer hem!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.