Claudia Galli Concha

Get Shit Done ☆

Minime. Jag poserar hemma i vardagsrummet i Solsidan. Rosett och allt. Och enligt mig galet lik Chloe.

Hej Claudia! Du verkar vara så duktig på att vara disciplinerad och motivera dig själv. Har du några bra tips? Ha en fin kväll och tack för en fin blogg 💗 Kram

Ja, det är jag faktiskt, när det kommer till det mesta:).
Har jag bestämt mig för att genomföra något så gör jag det oavsett om det handlar om att möblera om och fixa i ett rum, lära mig om aktier eller gå ner alla gravidkilon inom en viss tid. Mitt favorituttryck som jag även har som skrivbordsbild på datorn är ” Get shit done”. För på något sätt är det ju så, det är bara att göra det, det är så otroligt lätt att hitta bortförklaringar om det ena och det andra, man måste göra det först eller man kan inte just idag för att…äh, get shit done. Gör det bara.

Listor är ju mitt a och o i livet, jag har ca 4 listor igång samtidigt (är det lite mycket kanske?) och dom är mina kompanjoner i livet, där bockas det av och skrivs upp nytt hela tiden. Anledningen till att jag har olika listor är att det är lite olika prioriteringsgrad på dom. En är med saker som behöver göras nu, en är saker som behövs göras innan veckan är slut, en kan vara på månadsbasis och en är mer som drömmar och mål.

Det är så jag håller mig disciplinerad och motiverad håller jag mig genom belöningar, även om det är en belöning i sig att bocka av saker på listan så ser jag till att belöna mig på flera sätt, genom en lyxkaffe på stan, köpa hem en fin blomma, ta en paus och titta på någon film jag har velat se länge eller något annat, det beror lite på vad det är jag har klarat av, är det stora grejer, kanske avtal som har gått igenom eller något jobb som jag har rott hem så händer det att jag shoppar något härligt till mig själv…lyx!

Ha en skön kväll och underbart att du tycker om bloggen.

Kram!

 

Hej. Älskar din blogg och instagram! Jag har en son som är 15 månader och nu planerar vi lite resor för nästa år. Vad tycker du är viktigast att tänka på när man ska iväg på längre resor?

Tack snälla!
När man ska iväg på resa överhuvudtaget så tycker jag att ett litet reseapotek är det absolut viktigaste. Där du har dom där sakerna som man kan behöva, det här är en lista som jag fick av Apoteket hjärtat en gång och den brukar jag gå efter:

1. Smärtstillande
2. Nässpray både för täppa och lock för öronen eller näsdroppar/nässug för små barn
3. Hydrokortisonkräm mot kliande hud av t.ex. insektsbett, solbränd hud
4. Xylocain – salva som lokalbedövar vid bett och stick
5. Termometer
6. Rätt solkräm – hög solskyddsfaktor – parfymfri och vattenfast.

Sen är det viktigt att ha med sig snacks och mat, dels för underhållning men också för att man ibland hamnar i situationer där det är svårt att få tag på något att äta, så när vi flyger har jag med mig frukt, grötklämmisar, kex, mackor, burkmat, man får ju flyga med barnmat så det är bara att packa med sig.

Här är en lista på saker att ta med sig OCH saker att underhålla sig med på flygresan som jag skrev efter vi hade flugit till Los Angeles i somras, där finns alla mina tips samlade:
Konsten att flyga långt med bebis 

Ha underbara resor! Det är så kul att få uppleva nya platser med sitt barn, helt magiskt!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madelene

    Tack för tipsen! Jag ska verkligen börja använda mig av listor och bli bättre på att sätta upp mål. Sen borde jag nog införa någon belöning ibland också, så jag blir lite peppad 😊 Tack Claudia! Kram