Fy f•n vad kallt! – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Fy f•n vad kallt!

Igår var vår enda gemensamma helgdag den här veckan för idag filmar Manuel en musikvideo med två asgrymma artister, åh, jag längtar till jag kan visa er!

Hur som helst, så gårdagen ville vi maxa med så mycket mys som  möjligt, vilket vi gjorde genom att äta frukost på Mr Cake, sen gick vi till Humlan och lät barnen leka både ute och inne, länge…och uteleken…VAD KALLT DET ÄR! Det var nästan omöjligt att stå ute och på något sätt njuta. Barnen verkade inte als störda av kylan men jag och Manuel var rätt sugna på att komma hem redan efter 10 minuter där, haha.

Ska det vara såhär nu!? Jag får lite panik vid tanken. Superkallt ute och bakterier som frodas inne. Vad ska vi hemmamammor ta oss till?

Nästa gång vi går ut så får det bli underställ och lager på lager, nu blir det inget mer leka i jeans…brrr…för kallt. Jag tror till och med att jag måste investera i ett underställ, brrr.

Oh det märktes på barnen att dom var påverkade av kylan, dom var supersega hela eftermiddagen, Celeste sov i lite mer än 2 timmar. Lilla tjejen.

Om ett par timmar ska vi iväg till Chloes balett. Kan fortfarande inte hantera hur gulligt det är att hon går på dans. Älsk!

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons