Första tvätten – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Första tvätten

DSC02209Just nu pågår den. Första tvätten. Allra första gången jag lägger in små pytte kläder i maskinen. Underbar känsla.

Jag gick och köpte parfymfritt tvättmedel och sköljmedel och sen satte jag mig och tog bort alla lappar i alla små plagg. Överkurs kanske…Men det kändes som att om jag kan bli störd av diverse alldeles för stora lappar i kläderna vad ska då inte ett litet spädbarn bli?

Nu är iallafall alla lappar borta och maskinen är igång. Sen ska jag hänga och torka allt. Och sen på med en ny maskin med mörkare plagg.

Haha, tänk att en tvätt kan ha så stor betydelse, något som om ett halvår kanske mest kommer att vara ett jobbigt måste. Jag passar på och njuter nu och sprättar med glädje bort alla små lappar och hänger upp minikläder.

DSC02213

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katarina

  Hej
  Jag vill ge dig ett
  tips: använd inte sköljmedel för det förstör resår, elasticitet i kläder.
  Lycka till med ditt snart nya liv med en gosig liten baby!

 2. Hannah Gånge

  vi tvättar allt i neutra tvättmedel och sköljmedel. Vi fick tvätta m det när vi bodde på neonatalavdelningen där det fanns fritt m tvättmedel/tvättmaskin mm. Sambon tvättar sina skjortor m vanligt sköljmedel ich jsg tycker det luktar i hela huset ☺️

  1. Carolina

   Hej , skrev precis en kommentar här.. Men halva texten försvann. Och det gjorde samma sak sist jag skrev? Eller är det bara jag som inte kan läsa hela??

   1. Carolina

    Jag skrev iaf att de första kläderna är ju så himla små o söta!!.. Första plagget ni väljer att klä på er lilla prinsessa på bb kommer alltid va spciellt, betyda nått speciell, vara ett underbart minne från den dagen då livet fick en ny mening

Annons