Första gången på 7 år – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Första gången på 7 år

Att rensa som jag gör just nu…jag vet mycket snack om det sista tiden men tro mig, wow vad jag har rensat ut mycket. Tre sopsäckar har skänkts bort hittills fulla med kläder och prylar. Så skönt!

Och det fina när man rensar är ju att man hittar saker man glömde att man hade. Jag har insett det nu. Och det är nog bästa knepet jag kan ge, samla inte på dig för mycket, rensa skåpen ofta. Jag har t. ex hittat fyra oanvända pumptvålar som jag inte ens visste fanns. Nu behöver jag inte köpa tvål på ett tag, haha.

Sen hittade jag den här tröjan, så fin! En grövre t-shirt med pärlor i halsen och sidenband man knyter i nacken. Jag fick den av min svärmor för 7 år sedan och den har aldrig blivit använd. Igår provade jag den och kände att jag hade hittat en ny favorit! Tack fina sväris!

Nu ska vi packa ihop oss och åka till stranden. Tänkte vara där hyfsat tidigt och få bra platser. Den här sommaren levererar verkligen.

Ha en underbar dag!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Här hemma är det jag som rensar duktigt medan sambon gärna sparar på saker. Han rensar iofs ut emellanåt men sen köper han hem lika många nya prylar som han rensar ut.. inte riktigt så det var tänkt liksom 🙂 Det är liksom redan trångt här hemma..

  2. Tessie

    Det har du rätt i. Jag har blivit bättre på att rensa och göra mig av med saker. Har haft lite svårt med det tidigare, är väldigt sentimental av mig och vill gärna spara på saker och ting. Men nu rensas det med jämna mellanrum här hemma, det mesta går till Frälsningsarmen/Myrorna 🙂

Annons