Första gången och jag klarade – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Första gången och jag klarade

Det här är Chloe efter hennes första balettlektion någonsin. Och jag står där stolt som jag någonsin hade kunnat bli och tar bilden…

Kursen vi hade anmält henne till hade redan börjat för en månad sedan men den pågår ända till december så vi valde att hoppa på nu. Så när vi kom till lokalen så var jag nervös hur det skulle gå. I välkomstbrevet som vi fick stod det att föräldrar inte fick vara med i damen men jag hade dealat till mig att jag skulle få vara med en stund. När fröken öppnade dörren så stod Chloe längst fram. Otroligt taggad. Jag fick efter henne in i lokalen men hon verkade knappt se mig, haha. Det var flera föräldrar med i lokalen men efter en minut när alla barnen satt i en ring runt dansfröken så blev alla tillsagda att gå ut. Då hade min lilla tjej fortfarande inte ens slängt en blick på mig så jag testade att gå ut…nästa gång jag såg henne var 45 minuter senare då hon kom ut med ett stort leende ur salen.

Jag frågade fröken om det hade gått bra och hon sa ja och sen frågade hon om Chloe var bästa kompis med Laura. Jag frågade vem Laura var? Fröken sa att dom hade hållt i handen hela lektionen…haha, så typiskt Chloe. Hon älskar att hålla handen!

Jag är så stolt över henne! Min stora fina tjej! Wow…hon ser så fram emot nästa söndag!

Och jag är faktiskt stolt över mig…jag klarade att lämna henne därinne! Haha.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.