Första delen av lägenheten är klar – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Första delen av lägenheten är klar

Om ni nu undrar varför jag inte har tagit lite vidare bilder, på hela rummet,  så är det för att allt annat i lägenheten är kaos, precis allt annat förutom just soffhörnet.

Men nu är vi igång, nu kommer lägenheten sakta men säkert växa fram dag för dag och jag kommer att visa upp allt här, jag vet inte varför men den här gången känns det så på riktigt, som att vi verkligen ska bygga en riktig bas, sen om vi reser, eller bor i USA eller vad vi nu gör så kommer det här att vara vår bas och den ska bli så fin!

Vår soffa var lite för stor så vår matplats är lite hopklämd på sidan men vi ska hitta någon lösning på det, vi lever i vår soffa med allt från läsning till mys, till lek, till film, till jobb på kvällarna så soffan är verkligen en huvudmöbel hos oss, så än så länge stannar den.

Tavlorna har jag fått låna (hon kommer inte att få tillbaka dom på läääänge) av min syster, hon köpte in dom för något jobb och sen hittade jag dom på hennes lager (hon är scenograf och bygger filmmiljöer) och sen bara tog jag hem dom, sen har dom stått lutade mot väggen här hemma och nu äntligen har dom fått plats ovanför soffan och jag älskar dom!

Vår soffa är från Mio och heter Orion, den finns tyvärr inte längre, men den är magisk. Kuddarna är en mix från HM Home och Åhléns.

Första projektet morgon är att köpa blommor till vasen i fönstret, hortensiorna är i tyg och är bra att ha när vi inte är här på ett tag, men nu ska vi ha något finare och sen en matta, vill ha en so ger en lyxig hotellkänsla, någon som har något tips?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanne Larsson

    Såå snyggt matchat med soffa och tavlor! Verkligen!
    Kan du inte skriva ett inlägg om vilket visum ni är i USA på? Vi håller just nu på med en amerikansk advokat som förbereder våra jobbvisum men det är så mycket att tänka på! Hur har ni gjort? Skulle vara inspirerande och se om du har några tips 🙂
    Tack för en superbra blogg!