Claudia Galli Concha

Fem saker om dagen

Nedräkningen har dessvärre börjat. Jag kände det så tydligt idag när jag var på lekplatsen med tjejerna. Jag stod där och tittade ut på havet och insåg att jag inte kommer att göra det vid den här tiden om tio dagar. Då är jag hemma…eller borta…jag vet inte riktigt vad som är vad längre.

Hur som helst så känner jag att jag vill maxa vår sista hela vecka här, från morgon till kväll vill jag se till att vi verkligen njuter oavsett om det är av att sitta på balkongen eller gå till favoritfiket eller hänga en extra timme på lekplatsen.

Men fram till vi åker tänker jag ta fem bilder om dagen på saker som jag uppskattar här, sånt som jag vill kapsla in, ta med mig och tänka tillbaka på när vi är i östrusket i Sverige.Det här…livet på stranden. Jag älskar allt som har med stranden och havet att göra. Det är så fridfullt och vackert och det ger mig ett lugn. Och färgerna…den beiga sanden och det turkos/blå havet. Magiskt!

Att gå lättklädd, jag har haft jeans på mig en gång på tre månader så det kommer att kännas väldigt konstigt att klä på sig en massa kläder, vi åkte ju hit också när det var värmedbölja i Sverige så det var väldigt längesedan jag klädde på mig känns det som, haha, men en liten del av mig tycker att det ska bli lite kul också…det är ju härligt med höstmode och lager på lager.Mina hoods. I dom här kvarteren går jag i varje dag, jag köper min lunch här, jag köper mitt kaffe här, jag tittar på intressanta människor här…My Happy Place. Pssst, ser ni Zlatan på väggen?Ben & Jerrys. Inte bara för glassen (även om den är galet god!) men även för kossorna och den mysiga bänken som står utanför…det är många stunder vi har hängt där.Vita sneakers…här kan man hålla sneakers vita i tre månader, det är ju faktiskt underbart. Vita sneakers i sanden…jag gör en tavla och sätter upp på väggen i Stockholm, haha.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Åh vad jag hoppas att vi får råd och möjlighet att prioritera en lång vistelse utomlands tillsammans med barnen någon gång. Såååå fantastiskt att inte bara semestra utan också leva så som ni gör. Tack för att ni inspirera att leva utanför normen!