Familjen är samlad igen – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Familjen är samlad igen

Igår vid 23.00 kom vi till Malmö.
Flygresan gick jättebra och fröken Chloe sov nästan hela vägen och jag rensade mobilen på 600 bilder.

Vi åkte direkt från flygplatsen och hämtade fröken Kitty som har spenderat sköna veckor hos Manuels mamma. Hon älskar att vara där, stort hus, fin trädgård, egen sacco-säck att ligga i och mycket skinka i kylen…:).DSC05585-2Men nu är familjen samlad och det är ju då det är som bäst.
Kitty har ju varit min trogna följeslagare i snart 9 år, det har varit hon och jag.DSC05587-2Den lilla smala gatuhunden från Rumänien som jag hämtade upp från en bur på Arlanda med en flaska vatten i ena handen och en påse köttbullar i andra. Sen den dagen hade hon följt mig överallt även utan koppel:). Min prinsessa. Hon har lärt mig så mycket om hundar, och människor också, hon har lärt mig mycket om integritet och hur man behandlar rädslor (och hur man kan skapa dom också för den delen…)DSC05588-2Nu ligger hon här i vardagsrummet igen. På sin lila kudde.
Hon har vant sig vid tanken på bebis i huset nu. Hon drar sig dock undan när Chloe är i gasen eftersom Chloe tror att päls är till för att dra i. Hon vill gärna stirra på Kitty, skrika exalterat och dra i pälsen samtidigt. Kanske inte riktigt  vad man ska utsätta än människorädd hund som har blivit illa behandlad i sitt tidigare liv för…
Men ibland myser vi alla samtidigt. Imorse när jag låg i sängen och ammade så hoppade Kitty upp och la sitt huvud på min axel. Jag har ett kärleksrikt liv. Jag är väldigt tacksam för det.

Nu ska fixa mig för snart ska vi gå till Öppna Förskolan!
Och sen ska vi förbereda för morgondagens inspelning…Working Mom :).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.