Ett drömfik för föräldrar – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Ett drömfik för föräldrar

Idag har jag besökt mitt nya stamställe i Malmö.
Café Bagaget på Rönngatan 2A.

Det var föreståndaren på vår Öppna Förskola som tipsade mig om det här stället för ett tag sedan och idag först gick jag dit för första gången, men absolut inte sista.

Bagaget är ett fik som drivs av en kvinna som själv har fyra barn och som insett det som vi alla föräldrar drömmer om att alla fik sak inse, kombinera lekhörna med gott kaffe……och hembakat……och lek…så himla bra!

Jag har tänkt på det här länge att det borde finnas fler såna ställen. Det finns ju så många med småbarn och man vill ju verkligen kunna gå ut och ta en kaffe med en kompis någon gång då och då och med en 1,5 åring så blir fikatiden ganska begränsad om dom inte sitter med paddan och klämmis och kex hela tiden. Vilket ju alltid känns lite sådär.

Här behövdes inte det, vi var där i 1,5 timma och Chloe hann inte ens få i sig smoothien som jag köpte till henne, hon hade fullt upp med att leka med alla saker i lekhörnan och jag satt på en stol vid disken precis bredvid och njöt av en väldigt god latte. Lyx!

Det var en annan mamma där med en liten 3 månaders bebis och vi båda var väldigt överens om att det här var en strålande idé. Som en Öppen Förskola och ett fik på samma gång. Genialt!

Jag kommer absolut hänga här mycket i framtiden, precis stället som jag har letat efter.

Hoppas vi ses där ni Malmöföräldrar som hänger här inne:).

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paulina Gunnardo

    Verkligen drömfik! Undra om det kan finnas nåt sånt i Stockholm? Annars får vi hålla tummarna för att nåt öppnar. Guld värt! Va och åt på Vallby friluftsmuaeum (4H-gård, fik redtaurang..) och de hade en briobama och en spis och bara det var guld! Vi va ett helt gäng föräldrar som njöt av att få sitta ner och äta upp 😝

  2. Diana

    Åh vilket mysigt fik !!! Verkligen drömfik och jag kan verkligen undra hur det kommer sig att inte det finns fler såna eller finns såna överhuvudtaget i Stocholm!??! Bra idé-