Claudia Galli Concha

En svårslagen drömdag (bildbomb!)

På resans hittills varmaste dag så var det dags för ett besök till Universal Studios.
Det var 6 år sedan vi var där sist, när vi gifte oss, eller ja, innan vi gifte oss, så jag kände att det skulle bli jättekul att se, men framförallt så kändes det magiskt att få visa tjejerna det här stället.

Och det var ju en riktig succé. Chloe var så taggad redan i bilen för vi hade värmt upp henne vid frukostbordet med att titta på klipp på YouTube där man såg folk som var där och framförallt barn som sprang runt i vattenlandet och Chloe är ju nästan en fisk och fullkomligt älskar att vara i vattnet så hon såg verkligen fram emot det.

Alltså att se sina barn med glittriga ögon fulla av förväntan…det är något magiskt med det!

När vi kom in så gick vi direkt till vattenlandet och det var verkligen jättefint, olika våningar hon kunde springa runt på, med Manuel efter sig, haha, och jag ångrade att jag inte hade tagit med ombyte för det såg så otroligt roligt ut!

Sen gick vi runt och upptäckte nöjesparken på nytt, jag gillar ju Universal Studios, det är någon magisk känsla över att man vet att det spelas in en massa härliga produktioner i studiosarna som man ser där, det ger liksom stjärnans över det hela.

Dessvärre var det galet mycket folk och åkattraktionerna hade ca 70 (!) min kötid så det var inte ett alternativ…men vi njöt av att gå runt och vi gick på showen med specialeffekterna vid vattnet…waterworld tror jag att den heter.

Så nöjda med dagen och galet trötta var vi när vi åkte hem…

Nu ska jag gå och lägga mig, barnen sover väldigt gott sedan länge, haha.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.