En sak som gör oss smågalna med Baby C – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

En sak som gör oss smågalna med Baby C

Vi kände ett så stort behov av att ta ett extra ultraljud så igår hade vi bokat in oss.

Vi vet inte varför det var så viktigt för oss bara att det var det.

Jag tror att vi båda börjar inse att det närmar sig, eller snarare att det kommer att ske när som helst, att hon snart är här, att vi snart är fyra i familjen, men jag tror också att vi båda känner oss mindre förberedda den här gången, eller mer förberedda på det sättet att vi vet vad som väntar men mindre på det sättet att vi inte har hunnit sätta oss in lika mycket den här gången.

Vi har inte gått föräldrakurs eller profylaxkurs eller något annat, men vi har inte heller känt behovet men det gör ju också att förberedelse-känslan inte blir densamma.

BB-väskan är packad (ska visa upp i veckan:)) och vi är liksom redo…MEN ÄR VI REDO!?

Igår fick vi iallafall det lugnande beskedet att Baby C nu fortfarande ligger med huvudet neråt (Ingen Ru alltså…) och att hon har planat ut i viktutveckling, vilket var positivt för sist vi var där så låg hon på +9% och nu låg hon på +0,4%, och jag är väldigt tacksam om jag inte behöver föda en jättebebis, men igår vägde hon då alltså strax över 3 kg vilket betyder att om hon kommer när hon ska så kommer hon att ligga runt 3,5 och det känns ju väldigt hanterbart.

Men en sak som gör oss lite smågalna är att vi aldrig fått se henne…vi har ändå tagit 3 (!) ultraljud sedan det i vecka 18 och hon har inte velat visa sig en enda gång, vi har sett en fot.
Chloe var superpigg på att visa upp sig så vi blev bortskämda med bra 3D bilder och allt men den här lilla damen…nej. Vill inte. När hon låg i säte var det med huvudet riktat mot min ryggrad och nu när hon har vänt sig så tycker hon tydligen fortfarande att den utsikten är den bästa. Eller så vill hon bara vara väldigt hemlig. Kanske måste döpa henne till Greta (Garbo) haha!

Men vet ni…jag har en bild av henne i huvudet iallafall…som jag tror. Jag tror att det här kommer att bli vår mörka tjej, Manuel är ju väldigt mörk och hela hans familj och jag är ju faktiskt halvitalienare och ganska mörk i mina (naturliga, haha) färger. Och jag vet inte varför men jag har sett framför mig att det här kommer att vara en liten mörk tjej med mycket mörkt hår redan när hon kommer ut. Det ska bli så spännande att se om det stämmer eftersom min känsla att det är så är så stark!

Lilla hemliga bebis! Kom ut snart så vi får se dig!

P & K ClaudiaFullSizeRenderEn av dom allra första bloggbilderna som nybliven mamma till Chloe, bebisbubblan…magisk!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Kommer den lilla hemliga tjejen gömma sig och vilja komma ut sent också kanske? 🙂
    Den som väntar på nåt gott……