En ny familjemedlem – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

En ny familjemedlem

Här är hon!
Vår nya familjemedlem!
Ni kan ju ana mitt glädjerus när jag hittade den här till Chloe…haha. Som en dröm.

Vi har alltså numera en enhörning här hemma som både kan gnägga och spela fin musik.
Chloe älskar den.Det stod på hemsidan att den var för “från 3 år” men jag chansade, det är nog att den är lite knepig att komma upp på och sen någon garanti för klämrisken med fötterna men det har gått jättebra för Chloe att använda den och hon tar sig upp och ner utan problem, nu är ju hon ett klätterbarn…klättrar på allt så det här var nog ingen utmaning. Imorse hittade jag henne uppe på skötbordet där hon hade klättrat upp…Den är verkligen söt.
Hon hade ett gungfår innan som rent inredningsmässigt och estetiskt var snyggare men vem säger att allt måste vara snyggt!? Roligt och magiskt passar bättre in på ett hem med barn tycker jag, haha.Vi köpte den här på Babyland och igår fick jag ett mail från dom att dom har 15% rabatt nu om man handlar för över 300 kronor. Hett tips till er! Skriv bara in koden MAJPARTAJ2017.

Här hittar ni hästen Glimra (adlink)

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Petra

  Underbara ord.. Precis därför ska man ha en man… Jag har skrivit det flera gånger härinne om detta med att vara trygg i att vara själv med barnen.. Mannen har man ju för sin egen skull om du förstår mig rätt, hemhjälp kan man ju köpa i värsta fall. Ha ha.. Var rädda om varandra!! <3

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Stockholmska, tror jag, Manuel pratar ju bara spanska med henne så jag tror att det hon kommer att ta efter med svenskan är hur jag pratar.