Claudia Galli Concha

En inspirerande pingla ☆

Det finns ju så otroligt mycket roligt med livet!

Nytt, spännande, givande, utmanade, utforskande…livet är ju som en knippe underbara upplevelser och möten man verkligen ska njuta av.

Ett av mina löften som 38-åring var ju att jag skulle ta tag i den sociala biten, jag älskar ju att vara social via bloggen och Insta men privat har det varit lite sämre med det…men sedan jag fyllde 38…icke. Oj, vad jag har bättrat mig och satan vad roligt det är!

Vanja Wikström är en sån där tjej som jag har träffat via bloggvärlden (som jag numera ärligt och öppet och extremt stolt är en del av), jag har läst hennes blogg i lite mer än ett år, lyssnat på hennes podd sedan den startade och följt hennes inspirerande Instagramkonto.

Jag fastnade för henne av flera anledningar, dels är vi lika gamla, vi har båda barn men lever inte det ”typiska” barnfamiljelivet eftersom vi båda är frilans och dessutom lever med frilansande män, hon känns väldigt nöjd med sitt liv vilket jag också är (det har ingen missat va?;)) och jag tycker om hennes ärlighet och uppriktiga tilltal.

Idag hade jag en date med Vanja. Vi bestämde oss för att ses över en lunch, utan någon egentlig anledning, bara för att vi båda ville, och som det är när man hängt med någon via sociala medier så känns det ju som att man redan känner varandra så det tog inte många minutrar innan vi var inne både på personliga och privata saker…praktiskt och tidseffektivt att ta dom första stapplande stegen i en vänskap via the world wide web, haha.

Lunchen var galet trevlig, Vanja var precis så härlig och inspirerande som jag hade trott och det här var bara det första lunchen av många.

Det där löftet jag hade till mig själv om att knyta nya kontakter och vara mer social var ju briljant!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. CH

  Detta är en fördel med den digitala världen, att man lätt kan nå personer som man känner att man har nåt gemensamt med! Vad roligt för er 🙂

 2. Sara

  Vad härligt!!! Det sociala är lätt att glömma i allt som ska göras i vardagen. Vänner och bekanta ska man inte underskatta. Det ger sån energi och man upptäcker världen från en annan synvinkel med en ny vän.
  Umgås själv med folk jag träffade på ICQ (haha visst har man förträngt dessagamla chattar!!) och de är några av mina bästa vänner.

  Kram och jisses vad det strålar om er!

 3. Paulina Gunnardo

  ..och jag gick och blev inspirerad till att ge mig ut och vara social och träffa vänner mer igen nu när jag såg er 🙂 Sånt måste också få plats i vardagen 🙂 kul att hitta hit föresten, aldrig varit inne på din blogg tidigare tror jag.