En hel resväska med favoriter – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

En hel resväska med favoriter

I annonssamarbete med UrtekramDen här gången när vi lämnade Sverige för Los Angeles så hade jag en hel väska med mig full med nya produkter att testa från Urtekram. Ja! Jag fortsätter samarbetet med Urtekram och jag är så glad för det. Genom dom här samarbetena som jag har haft med dom så har jag hittat många nya favoriter.

Den här gången är det deras Coconut serie som jag testar, alla produkterna är nya för mig men det är Bodyscruben och Hair Oil som är nya produkter för marknaden. Vilket är helt perfekt för mig för just bodyscrub är en grej som jag älskar och framförallt när jag spenderar mycket tid i solen då känns det bra att köra en skrubb i veckan och på det sättet hålla huden fräsch. Hårolja är en produkt jag tycker mycket om, jag har ju behandlat mitt hår mycket genom åren och hårolja ar alltid varit en produkt som har räddat mig för den återför fukten som jag behöver till mitt hår.Urtekrams alla produkter är ju 100% organisk och dom är ekologiska på riktigt! Och på riktigt betyder i det här fallet faktiskt på riktigt. Det är nämligen lite klurigt det där med ekologiska produkter för just nu har vi en lagstiftning som gör det möjligt för företag att använda ordet ekologiskt oavsett hur mycket eller lite ekologisk andel det faktiskt finns i produkten, så även om det är 1% så får man kalla produkten ekologisk. Och dessutom får det finnas andra dåliga ämnen i produkten (t.ex parabener och silikoner) utan att det påverkar huruvida man får kalla det ekologiskt. Visst är det konstigt!?

Men Urtekram ÄR ekologiskt och tveksamma ämnen är förbjudna i deras produkter och dom använder sig av en tredjepartscertifiering för att säkerställa det.

Hösten innebär ju nystart på så många sätt och en sak som jag tycker om med hösten är att jag får tid att sätta nya rutiner för min egen skönhetsvård. Jag testar nya produkter och dom mörkare kvällarna lämnar mer tid att ta hand om mig. jag tar mig den tiden för mig själv mer på hösten än vad jag gör på sommaren.

I höst ska jag se till att skrubba mig en gång i veckan, båda kropp och ansikte. Jag ska se till att vara noga med vad jag använder för schampoo och balsam och även hårolja efter varje tvätt samtidigt som jag låter det självtorka (ska försöka hålla mig ifrån att blåsa håret så mycket jag kan) och sen givetvis smörja in mig. Vi kommer att börja hösten i Los Angeles och här duschar jag två gånger om dagen, en gång på morgonen och en gång till efter pool eller gym, så återfuktningen känns viktig.
Och handcreme. Alltid ska det ligga en i skötväskan, jag ser en sån stor skillnad på mina händer när jag använder handcreme!

Har ni några planer på nya skönhetsrutiner?

Ni hittar alla Urtekrams produkter här

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons