En frukost med en av dom bästa – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

En frukost med en av dom bästa

I fredags började min och tjejernas dag med en härlig frukost i Mall of Scandinavia. Alltså, lyxen att vara där innan allt öppnar, helt lugnt och skönt och byggnaden kändes galet stor, vilket den i och för sig är men tänk er då när det är folktomt…jag gillade känslan.

Det bjöds på nyttig frukost på Reima och förutom väldigt trevligt sällskap av en massa bloggkollegor så fick vi lära oss massor om hur vi ska klä våra små, vad som är viktigt och vad man ska tänka på.

Vi hade en Reima overall till Chloe förra året och jag var väldigt nöjd med den! Och nu på frukosten visade dom sin modell som har inbyggd sittdyna. Så smart! Klart overaller ska ha inbyggd sittdyna!

Efter frukost och ett lärorikt föredrag så fick vi chans och handla och jag köpte en jacka till Chloe. En smidig dunjacka som man kan göra om till väst genom att ta av ärmarna. Älskar multifunktionella plagg till barn!

Jackan ser ni längst ner!

Det blev ingen overall för oss…vi tittar på resor nu och om allt går som vi vill så åker vi innan snön kommer…hoppas!Här är den. Chloes lila drömjacka. Den är så fin! Hon älskar den! Storleksmässigt är Reima normala. Den här jackan köpte vi i 110 och Chloe är en 104/110.Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.