En dröm som jag vill uppfylla i livet – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

En dröm som jag vill uppfylla i livet

Tredje luckan i Kajsons Julkalender

Drömmar…jag har ju så hiskeligt många drömmar. Jag älskar ju att drömma. Det är ett av mina absolut bästa drivmedel i livet. Drömmarna. Tankarna och idéerna som för en bortom det som är verkligheten just nu. Inte för att här och nu på något sätt inte är bra men dom där drömmarna gör att det kittlar till lite extra i magen då och då.

Jag är en extremt ombytlig person när det kommer till drömmar. Drömmen idag kan vara någon annan nästa vecka. Men dom här sakerna drömmer jag om idag.

Husbilssemester i Europa med familjen när barnen är lite äldre, ca 5-6 år. Då vill jag ut och visa dom hur liten världen ändå är. Hur nära det är överallt. Och hur härligt det kan vara att leva enkelt. Bara parkera någonstans och där lever man. Jag har aldrig varit på husbilssemester men jag vill, och vi SKA!

Köpa ett boende. Jag har aldrig ägt ett boende och det är en dröm just nu. Som en investering. Jag har fyra olika städer jag väljer emellan så jag måste bara bestämma mig…

Ett lyxigt och organiserat kontor hemma. Det här kanske går hand i hand med investeringen. Just nu finns det ingen plats för kontor utan jag sitter vid köksbordet vilket jag i och för sig älskar. Men ett uppstyrt kontor där jag kan ha alla kameror och sladdar, hårddiskar, anteckningsblock…hmm…drömmen.

P & K Claudia

Från min mapp med inspirationsbilder på skrivbordet…något sånt här kontor hade jag tänkt mig. Drömmen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.