En dag till… – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

En dag till…

Nej, vid lunch kom samtalet jag verkligen inte ville ha. Efter att ha roddar min dag efter att flyttlasset skulle komma så drabbades jag smått av panik när mannen ringde från firman och sa att vår bil, alltså flyttbilen med våra saker, hade blivit fast i, jag tror det var Arboga. Lägg av!

Tur att jag i sista sekund rafsade med mig en del saker för annars hade det blivit dyrt…smart som jag var fokuserade jag på hudvård och smink, för det är sånt som är svårt att vara utan i tre dagar, kläder fick vi också med oss så det är lugnt. Jag är bara VÄLDIGT sugen på att ha våra möbler och våra saker här. Please…(som Celeste brukar säga)Men såhär bor vi nu…i en magisk lägenhet som inte är så magiskt inredd…men imorgon kan vi alltså börja bygga. Vårt drömhem!

Har haft möte med snickare idag som förhoppningsvis ska platsbygga garderober här. Det är jag så sugen på. Snygga garderober med en inredning som sväljer allt och som dessutom passar in i den här sekelskiftesstilen.

Imorgon…komsi komsi flyttbilen!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ulle

  Men hur svårt kan det va att köra en flyttbil ifrån Malmö till Stockholm 😱?
  Hoppas det löser sig för er så snabbt som möjligt.

 2. Monica M. B

  Jag älskar ljusa lägenheter(rum) med höga ljusa fönster. Är mcyket glad i mycket ljus för at siga så. ;p) Blir alltid så glad när det börjar närma sig mars-april o forår. :o)

 3. Sandra

  Hej!
  Tack för en härlig blogg, håller tummarna att flyttbilen kommer fram snart. Har ni flyttat till en ny lägenhet i Sthlm eller är det den ni haft sen tidigare? Hälsn Sandra