En bättre eftermiddag – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

En bättre eftermiddag

 Jag har haft en underbar eftermiddag! Vid halv tre packade jag ihop vagnen och Chloe och gick ut på stan, hon behövde sova och jag hade några ärenden. Vi gick först och handlade mat och lite saker som vi behövde hem och efter det slocknade hon. Då passade jag på att slinka in på rean på Benetton (bara jag som älskar deras barnkläder?) och sen på Zara rean, jag shoppade till Baby C! Så gulligt att titta på storlek 50/56 igen.

   Sen mötte jag upp Manuel, hans bror och Chloes kusiner i parken. Chloe har världens gulligaste kusiner som verkligen älskar att leka med henne, dom går runt med henne, hjälper henne och är så otroligt mysiga. Dom lekte i över en timme konstant och det var en mycket nöjd Chloe som satte sig i vagnen efter lekstunden.
  
   Manuel hade glömt ta fram mat ur frysen idag vilken såklart betyder…han bjuder på middag! Haha, nej, inte alltid men just idag hade jag påmint honom två gånger och det hade försvunnit bland allt jobb, men jag åt gärna på en mysig grekisk restaurang istället. Vinst!
Chloe vill konstant sjunga Imse Vimse nuförtiden, hon har snappat upp rörelserna och det tycker ju vi är så gulligt så det spelar ingen roll var vi är, hela familjen sjunger Imse Vimse ca fyra gånger i timmen, oavsett andra restauranggäster eller inte:).

Jag har alltså haft en underbar eftermiddag och vi har faktiskt pratat mer ingående om bebisnamn…vi har en lista…återkommer om den imorgon!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madelen

    Haha, imse vimse kör våran lille Nisse med nu också. Gärna bland folk och gärna stora BAMSE spindel med megarörelser till. Vad gör man inte för sina barn.. 😉