Elly Pistol – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Elly Pistol

I samarbete med Elly Pistol
_DSC1217-2
Jag har haft lyxen att få testa lite kläder från Elly Pistol.

Det här märket har jag hört talas om mycket och det har fladdrat förbi bilder på Instagram på deras kläder. Elly Pistol är ett svenskt märke och startade 2015 och deras stil andas bekvämt med en twist, eller soffhäng med attityd skulle också kunna vara en catchfrase. Något jag som mamma applåderar! Bekväm är ju alltid ett måste för mig, och kan jag dessutom få känna mig fin så är det ju alldeles magiskt._DSC1198-2Hur fin är inte den här sweatshirten med snörningen.. Jag fastnade för den direkt! Så fin!
Jag älskar grå sweatshirts men den här blir något extra med den fina detaljen på ärmen.
_DSC1226-2_DSC1193-2 
Byxorna är så sköna! Jag tycker om att dom är lite höga i midjan, det gör att dom sitter väldigt skönt och snyggt. Materialet är mjukt och känns som en väldigt bra kvalité.
Jag tycker också att det är snyggt att tröjan och byxorna går så fint ihop men att dom ändå inte är direkt matchande._DSC1235-2 _DSC1269-2 Sen var det den här jackan…älskar den!
Den är så mycket av allt på samma gång samtidigt som den är väldigt lätt att matcha till många plagg i garderoben.
Jag har många jackor och jag tycker om när jackan får vara lite udda. det är så lätt att alltid köpa en svart eller grå jacka för att man tänker att den ska passa till allt, men det är så tråkigt, det är ju så mycket roligare att ha en jacka som sticker ut lite och det kan man ju säga att den här gör,haha.
_DSC1275-2 Den finns även i en guldig variant som är väldigt snygg och jag hade svårt att välja men till slut föll jag lite mer för den här…jag har ju mycket jeans och jag tänker att till hösten kommer den att vara så fin till mina slitna favoritjeans. Här hittar ni jackan._DSC1282-2 Och nu till det härligaste av allt! Rabattkoden!

Skriv in Claudia i kassan när du betalar så får du 10% rabatt på hela ditt köp.

Happy shopping!

P.S Plaggen är normala i storlek, absolut inte små, underbart! D.S

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Såååå himla fint mjukisset! Det vill jag absolut klicka hem NU. Det kan man ju glida runt i hemma med bebis med gott samvete haha. Kan byta ut min mans t-shirtar som jag brukar låna, mot detta 🙂 Har ju egna kläder alltså haha men ja. Det blir lätt att jag hoppar runt i något bekvämt de dagar jag endast är hemma. 🙂 Äsch, du fattar 🙂
    Stor kram