Du är så lömsk, din jävel… – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Du är så lömsk, din jävel…

Jag pratar om dig februari!

Nu är vi ju inte i februari än men ändå har livet förvandlats till ett tillstånd av att vara i händerna på någon annan.

Det började igår, jag hade ju en playdate med Johanna som jag hade bestämt sedan länge men självklart så vaknade vi vid 7.30 och tjejerna var jätteförkylda, inte trötta och sega men snoriga och lite hostiga…inte det där tillståndet som man vill utsätta andra barn för.

Så typiskt! Jag hade verkligen sett fram emot att träffa Johanna och hennes son…

Och det känns som att det är såhär det kommer att vara nu under februari, förra året i februari så var vi sjuka konstant. Vi hade allt. Förkylningar, kräksjukan, höstblåsor…det var katastrof och jag minns verkligen den där grejen med att man aldrig kunde bestämma något för att man aldrig visste om man skulle kunna få ihop det och efter tre, fyra gånger av att behöva ställa in samma dag för att någon av oss plötsligt hade blivit dålig så slutade man att bestämma med folk.

Men det här året ska sjukdomarna inte segra. Jag ska fortsätta göra planer och sen får det väl bli som det blir. Idag har jag inget bestämt för tjejernas räkning, dom ska få bli friska nu, men jag däremot ska på ett litet skönhetsevenemang med en kompis efter lunch, så härligt! Om ingen märklig åkomma dyker upp innan dess förstå.

Hur har ni det med sjukdomarna?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martina

  1 mars åker vi på semester till Florida. När vi bokade kändes det bra tid att åka iväg, när man är less på vintern här hemma och våren inte kommit igång än. Men va tusan, inser ju också risken det innebär att vi ska ta oss igenom februari först…. En vill ju inte sätta sig på planet med influensa om man säger så… Vi har inga barn men en 37-åring kan lida nog så mycket 😉

 2. Sara Bolin

  Förstår precis. Förra året var vi sjuka konstant från februari fram till slutet av mars, ögoninflammation, munherpes, höstblåsor m.m just för tillfället ligger den lilla här i soffan med lunginflammation och en envis feber som ligger på 40,8 och vägrar gå ner 😢 när ska det ta slut?
  Krya på er ♥️

 3. Sussa

  Förstår precis! Vi har köpt biljetter till Marcus och Martinus på Globen. Det är bår dotters 10 års present och hon har längtat som en galning. Bokat hotell och tåg. Sett fram emot en mysig helg. Vore såååååå typiskt om vi får kräksjuka då… 😔

 4. Catrin

  Våran januari har varit hemsk med 2-3 sjukveckor.. både jag och sonen har legat dåliga just nu i influensan…
  Längtar så efter att få må bra och orka en dag.. när detta är över ska jag och sonen göra något riktigt mysigt ihop..

 5. Johansson

  Sonen på 4 år har fått hosta plus misstänkt vattkoppor här så får se hur d blir här också, vabruari börjar tidigt 😅

 6. Malin

  Vi har faktiskt klarat oss hyfsat under alla år. Första året på förskolan för varje barn betade vi av diverse åkommor, men sen stärktes deras immunförsvar enormt. Vilket BVC också menade var helt normalt. De måste ju utsättas lite i början för att börja bygga upp ett försvar. Har knappt haft några sjukdomar värda att tala om efter det. Sen är vi en familj som är utomhus väldigt mycket under alla årstider vilket jag är övertygad om hjälper immunförsvaret.

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Ja, det tror jag med! Vi hänger också ute mycket fast det ibland hade varit mycket skönare att vara hemma:). Kram!