Dröm dröm dröm – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Dröm dröm dröm

Alltså den här butiken!

Jag måste bara köpa ett mansion här i LA och inreda två gigantiska barnrum. jag ser ingen annan lösning. Dom har så magiska möbler så att det värker i hela kroppen när man går runt och tittar.

Butiken heter RH Kids & Babies och den här (finns säkert fler) ligger i Santa Monica på Third Street.Ja, men ni ser ju…är det inte det ljuvligaste man någonsin sett?

Men det känns som att allt hänger ihop. Att köpa en grej känns lite meningslöst, det är som jag sa, bara att köpa ett stort hus och börja inreda, haha…Och om man ska ha just dom här sängarna så behöver man minst 4 meter i takhöjd.Den här soffsängen skulle jag ha köpt direkt om jag hade haft det där stora huset, just den här kan man faktiskt ta ur sammanhanget också och styla på ett annat sätt än med ljusrosa, en perfekt syskonsäng i ett barnrum eller varför inte bara en stor säng och en väldigt mysig hänghörna? Jag älskar den. Mullvadsfärgad sammet dessutom…MUMS!Fint fint och fint igen. Den här lilla sängen är ju också ljuvlig och perfekt för barn eftersom dom oftast älskar att krypa in och leka i trånga utrymmen, iallafall gör mina barn det, små kojor under bord och annat. Och sen den lilla matsalsmöbeln…så ljuvlig.Jag måste köpa en servis till tjejerna, det tyckte dom var helt otroligt roligt, dom ville aldrig lämna butiken på grund av den. Men jag vill inte ha i porslin, det känns bara som ett dumt orosmoment. Har ni något tips på fin servis till barn?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess

    Vi har en barnservis från Ikea. Visserligen i porslin men kostar typ ingenting och är väldigt tålig så det gör ingenting om det skulle råka hända en liten olycka 🙂

  2. Maria

    Vi är inne på vår tredje servis 🙈(dotter nyss fyllda 3,tvillingar 1,5 år)
    Det finns en superfin Pippi servis som vi precis skaffat! Låter som om den skulle gå hem hos C&C oxå!