Dom är som jag – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Dom är som jag

En ljuvlig söndag blev det för oss igår.

Vi hängde vid vår pool hela dagen. Vi var först nere för att sno en cabana (så mysigt!) klockan 9, sen badade vi i en timme och sen kröp vi upp och lät solen värma oss. Livet!

Det är så underbart att jag har fått barn som är precis som jag själv. Dom älskar att bada, men framförallt så älskar dom att mysa efter. Det har jag också alltid gjort. Älskat att svepa in mig i en handduk och njuta av solen och något snacks, så ljuvligt!

Igår när vi hade badat i en timme så sa Chloe -Mamma….mysigt Det är signalen för att vi ska ta oss upp ur poolen, ta av oss badkläderna, sätta på oss något torrt och sen lägga oss i cabanan. Sen låg vi där i en timme tills det var dags för lunch.

Men så magiskt att kunna ligga med två så små tjejer och bara titta ut över poolen och njuta. jag kände att min hjärna ville rusa iväg då och då och börja med olika projekt men nej…jag tog mig hela tiden tillbaka till nuet och njöt. Underbart!

Jag har en lista på saker dom har fått efter mig:

1.Älskar att dansa, morgon som kväll
2.Älskar kläder (framförallt Chloe än så länge)
3.Älskar att fika (paus med gotte att äta, frukt och kex mm.)
4.Älskar rosa…jag kan ha påverkat dom.
5.Älskar att pussas och kramas, jag är extremt fysisk med dom jag älskar.

Vad har era barn tagit efter eller fått från er? Som ni ser eller såg redan i tidig ålder?

Igår kväll började jag lyssna påmindfullnes musik, jag har saknat att ha på något på kvällarna när tjejerna sover och jag jobbar men jag har inte hittat något men nu! Lite vågor, fågelkvitter och dova toner. Det är vad som kommer att spelas hos oss på kvällarna från och med nu.

Ja…Manuel är hemma igen! Yeeey! trillade in genom dörren vid 23 och hade en stor Victorias Secret påse i handen. Lucky me!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Min son har framför allt ärvt mitt utseende med också mitt humör. Vi båda älskar att sitta i bilen, jag kör och han bredvid, vi kan åka hur långt som helst. Shopping är en annan del där vi är lika. Han sätt att vara bli mer och mer likt mitt ju äldre han blir. Nu fyller han snart 15! Men redan som liten var han en kopia av mig <3

 2. Mariia Ingre

  Claudia skulle vi kunna ses när jag kommer dit du betyder så otroligt mycket för mig och det skulle vara kul att säga hej. Skulle ha sett dig när du var med Hasselhoffs ralkshow men fick förhinder. Kram Maria

 3. C

  Låter inte det minsta härligt 😉 inte aaalls avis! Jag kan verkligen se en mix av mig och min sambo i våra barn. Den äldsta är kavat, orädd, energifylld med hett temperament. Den yngsta är lugn, systematisk, försiktig men ändå bestämd. Jag står nog för det heta temperamentet hehe. Min sambo för tålamodet, att dom alltid får vara med och pyssla med allt. Allt från matlagning till att skruva staket till att måla fasaden. Så himla kul att se!

 4. Diana

  Det låter helt underbart, det ÄR underbart att de är som du, härligt att ha småttingar som en själv. Njut,lev, le, hoppas ni får en underbar vecka. #levlivet

Annons