Det var fint…och fruktansvärt – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Det var fint…och fruktansvärt

Ett dygn på ett fint värdshus med min mamma, syskon, en del syskonbarn…det var underbart!

Och fruktansvärt. Men jag börjar med det underbara.

Igår anlände vi vid 15, alla checkade in och sen bjöds det på kaffe och hembakat. Jättemysigt sätt att samlas på, fika och prata med alla.

Sen gick alla till sitt rum och bytte om inför den fina middagen som vi hade bokat i en festlokal. Ett jättefint rum med fönster längs hela väggen som dom hade dekorerat fint.

Där åt vi och hade det så otroligt trevligt! Manuel gick och la Chloe vid 20 och då hade Celeste redan somnat i selen så jag kunde gå ner och natta henne direkt. Sen gick jag upp till middagen igen. Men vid 22.30 ville Celeste amma så då sa jag godnatt till alla.

Sen började det fruktansvärda. Frossan. Jag började få en galen frossa så jag ställde mig i duschen och duschade jättevarmt i 30 minuter och sen gick jag och la mig. Sov i 6 timmar. Sen vaknade jag och hade en galen frossa. Och ont i kroppen. Blåsor i munnen. Hemskt var det. Jag hade så ont precis överallt. Och det har jag fortfarande.

Det är så fruktansvärt att vara såhär sjuk när man har småbarn som bara vill mysa och leka. Min kropp klarar inget av det just nu. Jag vill bara sova. Det ska jag göra också. Nu. Klockan 18…och jag hoppas mest av allt att jag vaknar imorgon och är åtminstone friskare…

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nellie

  Krya på dej ❤️ har nyligen hittat hit till din blogg och tycker du är så inspirerande! Vill gärna börja lyssna på din podd, finns den bara på iTunes eller hittar man den någon annastans också?

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Tack snälla!
   Åh, vad roligt! Välkommen!
   Lyssna via Acast, det funkar överallt, bara Googla acast + Egentid 🙂
   Kram!

 2. Johanna

  Stackars dig! Krya på dig! Har själv tre barn så vet hur tufft det är att vara sjuk. Det var andra tider det innan man fick barn och var sjuk. Vilka bilder du har tagit från värdshuset. Ser så fint och mysigt ut! Var är din snygga jacka ifrån? Ser både vintrig och vårig ut 🙂 Krya på dig! Kram

Annons