Det som betyder något – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Det som betyder något

Måndag!

Först måndagen i LA och det känns så otroligt härligt att få starta den här veckan just här och nu.
Lägenheten är möblerad och klar, värmen kom på besök på riktigt igår och vi hoppas att den stannar och jag ska börja träna igen för första gången i år (!), jag är verkligen sugen nu och ikväll ska gymmet få sig ett besök (följ mig på Instastories och kolla mig så att jag inte fuskar;))

Nu har jag äntligen blivit klar med min dator!
Jag skulle ju pimpa om den redan hemma i Sverige men det fanns inte tid så jag tog med alla klistermärken hit och nu är jag klar!Tadaa!
Varför gör jag såhär kan man ju kanske undra?
Men har ni hört talas om visionboard?
Ni vet en “tavla” som man gör själv, antingen i datorn eller för hand, den tavlan ska föreställa saker du vill uppnå under året, drömmar och mål, om du visualiserar att bra saker ska hända så är chansen att dom gör det så mycket större och just därför så har jag gjort om min dator till en visionboard.

Jag tänkte guida er igenom mitt tänk.Jag vill självklart att mitt år med C + C + M blir bra, min fina lilla familj.
Rosor och blommor ska alltid ha en stor plats i mitt liv.Venice Beach – köpte det här klistermärket här förra året när vi var här och satte på datorn i hopp om att vi skulle komma hit i år igen och se på oss nu! Yes!
Hustle Baby….alltid, work hard, play hard
Ögat får symbolisera Pocci Pocci eftersom jag har ett print med ögon, jag vill att Pocci Pocci ska dubbla sin omsättning i år!
Ordet FUN återkommer och det är för att jag faktiskt bara vill göra saker som jag tycker är kul. Livet är för kort för att göra saker som är tråkigt.Kaffe är också ett återkommande tema, haha, jag klarar mig ju inte utan mitt finkaffe.
Resväskan. Jag vill resa mycket i år och et har ju börjat väldigt bra! Livet är så bra!*
Yaaaas! Jag ska bli en ja-sägare, jag är redan på god väg men jag skulle kunna kasta mig ut ännu mer, här i USA vet man aldrig vad som kan hända om man kör på Yes spåret, här är folk så öppna och sociala så du kan få uppleva mycket roligt!

Så! Vad tycker ni? Jag blir så inspirerad av min dator nu och blir lika sugen att skapa och utveckla mig själv varje gång jag ser den. Den kan ju låta otroligt banalt kan jag tänka att en vuxen människa blir så inspirerad av en massa klistermärken, men vet ni….whatever works! det är mitt mantra;).

Nu ska jag, på tal om kaffe, sätta mig och söka runt efter en kaffemaskin, jag har laddat ner tre olika appar (typ Shpock) och ska nu gå igenom dom och se vad det finns för utbud…jag måtte ha mitt finkaffe!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Alltid bra med motivation! Lite ”off” kommentar kanske men, har inte köpt dator på 10 år, vad ska man ha för modell?🤓

    1. M

      YAS! Tack för detta inlägg. Blev påmind om vad jag tänkte i början av året och ska plocka upp det spåret igen. Och göra min egen visionboard. Hur smart! 🙂