Det här numret vill jag inte behöva ringa…inte idag – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Det här numret vill jag inte behöva ringa…inte idag

10 dagar kvar till BF och jag är ensam med Chloe hela dagen. Det känns sådär faktiskt. Återigen är det Stockholm som kallar på Manuel och det med väldigt viktiga möten. Vi har pratat om det om och om igen och jag har verkligen stått på mig att jag vill att han ska åka. Det är lite för avgörande möten för att inte åka och som sagt, det är 10 dagar kvar. Men såhär i slutfasen håller ju kroppen på en hel del så ena sekunden tror jag att jag ska föda för att nästa sekund göra nåt med Chloe och i princip glömma att jag är gravid. Puh, lite svettigt är det…men jag ska ta det lungt idag och bara se till att inte föda barn.

Jag och Manuel har bestämt att jag ringer bara om bebis är på väg, annars smsar jag. Så han slipper få hjärtstopp i onödan.

Och det här numret Mama Baby är till en telefon med specialnummer som vi har gett till svärmor. Hon är lärare men kommer att ha den här telefonen på hela dagen och ringer jag på den så är hon här på en kvart…och jag åker in och föder själv. Haha, tänk om det blir så…det vore ju för galet. Nej, nu ska jag inte tänka på det mer. Nu ska jag äta en lugn frukost med Chloe och sen kanske vi ska se en film. Jag vågar inte ta i idag. Kanske att vi tar en sväng till parken. En lugn sväng.

Ah! Den här dagen gör mig nervös! Snälla Baby C, det här är sista gången jag kommer att be dig. Stanna därinne 14 timmar till. Snälla, gulliga och underbara du. 14 timmar är allt jag begär.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ingegerd

  lycka till när det än blir! Så spännande! Har själv 3 pojkar, som börjar bli stora. Yngsta är 10. Men förlossningarna minns man.

 2. Rebecca

  Oh vet du raring-precis när jag läste inlägget så hade det lilla hjärtat 14 likes-precis lika många timmar som du vill att baby C ska stanna (minst) till. DET tror jag är ett klockrent tecken ;))
  Annars är jag övertygad om att du skulle klara en förlossning själv, superkvinna som du är-men självklart är det bättre om Manuel kan vara med på ett hörn….!! (Apa emoji som håller för munnen :P)

 3. Desirée

  Huva du har min fulla förståelse! Sambon är egenföretagare och musiker så i somras när det gick mot sluttampen så var ja så jäkla säker på att jag skulle få föda själv.men som tur är har jag ju mamma i närheten så helgen då vi hade datum bosatte ja mig hos henne.vattnet gick kvällen innan så jag ringde till sambon som va på spelning men snart på väg hem och i bakgrunden hördes ett jubel från publiken som trodde han skämta först:-) men han hann hem och han va med under hela förlossningen.så andas bara djupt och ta det lugnt 🙂 Manuel hinner hem<3

 4. Sara

  Den händer alltid när man minst anar. Så nu när du tänker på det kommer det inte att ske.
  Oavsett när kommer det gå fint och jag önskar dig ett stort lycka till!

 5. Kicki

  Håller tummarna för att er lilla tjej stannar kvar i magen ett tag till så ni båda får uppleva första ögonblicket med henne! Det är ju så speciellt. Vet inte om ni har snöstorm i Malmö men här i Jönköpingstrakten yr snön så pass att vi fick gå in.

 6. Christina

  God morgon, jag håller tummarna så hårt jag kan att det lilla underverket stannar kvar i magen ett tag till! Tänk att det som kan göra en nervös eller orolig gör en starkare när man klarar av det. Ha en så lugn och avslappnad dag som möjligt. Kram Christina