Det här ligger i Baby C’s väska – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Det här ligger i Baby C’s väska


Idag min kära bloggvänner trodde jag verkligen att det var dags.

Det började imorse med att jag var så otroligt trött och kände mig tyngre än någonsin, jag var sådär trött så jag frågade till och med Manuel om jag ens skulle orka föda barn om det hände idag…han var övertygad om att jag skulle orka, haha, jag älskar att jag har en man som tror på mig.

Men det bästa med att man tror att man ska föda barn inom några timmar är att man blir väldigt effektiv. Nu har allt lugnat sig och jag tror inte riktigt att jag ska föda inom några timmar längre…

Men jag har packat BB väskan! Ifall att!
Det är ju så skönt att ha det gjort.

Jag tänkte visa upp vad jag har lagt i till Baby C, vad som blir hennes första små plagg här i livet på utsidan. Som jag längtar!Dom här små tofflorna var det allra första vi köpte till Baby C, vi var i Los Angeles och det var bara några dagar innan jag gick ut med det här på bloggen. Så dom måste ju bara följa med. Dom kan nog vara lite stora men det gör ju inte så mycket, så länge dom håller hennes små underbara fötter varma.Bodysar, byxor och mössorna är från HM och koftan är från Zara.
Jag tror även att jag ska slänga ner några vita bodysar som extra också, man vet ju aldrig.
Koftan känns bra att ha med nu den här årstiden, man vet ju aldrig hur kallt det kommer att vara när det väl händer.Såna här fötter är ett måste tycker jag på små nyfödda bebisfötter.
Det var det enda jag använde till Chloe i början. Att hålla på med små ministrumpor som halkar av tyckte jag blev för jobbigt, nej, jag satsar på såna här byxor och hellre små kanintofflor över.Den här overallen köpte vi till Chloe i Barcelona på vår sista resa utan barn (den och 10 kg barnkläder totalt!) så den hade vi med till Chloe också men det var lite för varmt den där dagen i april 2015 när vi skulle hem så hon behövde inte ha den. Men nu tror jag att den kommer att vara perfekt för hemgång.
Den rosa filten är helt underbart mjuk och mysig, den köpte vi på Zara Home i Barcelona. Den kommer att bli välanvänd från första dagen tror jag.Den här nallen, Doodoo nallen,. hade vi med på sjukhuset när Chloe föddes och den var magisk, den har en speldosa i sig som man kan sätta på så låter det precis som det låter för bebisarna när dom ligger i livmodern så dom blir lugna av den. Jag tyckte att den var magisk! Är det någon av er som har haft en sån? Den spelar även musik men det är framförallt det andra ljudet som var otroligt sövande och tryggt för Chloe. Varje gång vi gick till matsalen så hade vi på den där kaninen, folk tittade lite på oss men vår bebis var lugn och tyst så det spelade inte så stor roll, haha.

Så nu är väskan packad och vi är redo…OM det händer.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madeleine

  De byxorna från hm packade jag också ner men jag är osäker på storlek… jag har de i strlk 56 men nu undrar jag om inte det kommer vara för stort. Bör jag köpa lite byxor i strlk 50??

 2. Karin

  Å så fina saker ni har packat ner! Är nyfiken på vad du har packat ner mer? Till dig själv och så? Vore kul med en liten sneakpeak! Har själv bf i januari och börjar väl så smått fundera på vad jag ska packa i bb- väskan. 😊

 3. Lena

  Lycka till när det väl är dags. Ska bli så spännande att få se baby C och om hon kommer att bli lik sin underbart söta storasyster. Och tänk när ni har två små som skrattar så ljuvligt som storasyster gjorde på ditt förra inlägg. Blev varm långt in i själen
  Kram ❤️❤️