Det har hänt så mycket – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Det har hänt så mycket

Det är genom våra resor som barnens utveckling blir så otroligt tydlig för mig. För man kommer ihåg hur det var innan och efter.

Den här resan har varit helt otrolig för deras utveckling. Till att börja med deras relation. Det är liksom dom nu. Dom är ett litet DreamTeam på två personer. Dom leker själva, bråkar ibland, blir vänner, kramas och pussas, turas om (ibland) delar på saker (ibland) och det är så häftigt att få uppleva det.

Chloe har blivit en tjej, en liten tjej på riktigt, med åsikter och funderingar, som varje kväll vill reflektera över vad som har hänt under dagen, som är besatt av dinosaurier (ä”vad hände med Frozen?), som går fram till främmande barn och säger Friend? samtidigt som hon sträcker fram handen. Och för ett par veckor sedan spottade hon ut nappen från ena dagen till den andra och sa att nappar är för bebisar. Haha. Vi som hade laddat för en lång procedur med det där. Jag är så stolt över henne!

Celeste har humor som ingen annan. Hon charmar omkull vem som helst. Jag tror inte att vi har stått i en enda kö sen vi kom hit utan att hon startat en konversation. Hon skrattar hela tiden och vill alltid att alla är med på hennes upptåg. Humor är hon! Och min lilla mysis, hon älskar verkligen att mysa och hon verkar inte ha några planer på att sluta amma…

Och deras engelska har verkligen blivit bra. Häromdagen tittade Chloe på oss och sa: Hey Guys. Haha!

Mina tjejer. Det ska bli fint att se dom med familjen hemma i Sverige.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.