Det här blev viktigt för mig – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Det här blev viktigt för mig

Innehåller reklam för mitt eget klädesmärke Pocci Pocci

Puh, jag är helt slut efter valtider och känslan nu när det är över är ju minst sagt förvirrad.
Hur blev det egentligen? Vem vann valet? Om man ska se till tacktalen så vann alla.

Hur som helst, jag kände att livet och budskapet och hur man kan påverka blev så otroligt mycket viktigare nu, jag kommer aldrig mer bli densamma nonchalanta person som jag har varit tidigare, innan  det här valet och innan det kom in rasism i svensk politik i den utsträckningen som vi har nu.

Så nu har jag med hjälp av den magiska grafikern Sanna Sporrong tagit fram ett tryck som kommer att komma på t-shirtar i höstkollektionen hos Pocci Pocci.

Alla kan inte göra allt men alla kan göra något. och jag kände att jag måste göra något med koppling till mina barnkläder. Det blev t-shirtar med det här trycket.

Jag känner att det kommer att vara så fint att se barn bära den här tröjan med det mest självklara budskapet som finns, vi är alla lika värda, från det att vi föds så är vi lika värda.

T-shirtarna kommer att komma i storlekarna 60/62-110/116.

Jag funderade på att göra dom i vuxenstorlekar, kanske bara några stycken. Vad tror ni?

Här kan ni kika på min shop

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. AnnaSmyckeform

  Ååå, jättegärna i vuxenstorlekar. Men också gärna till större barn. Min son har stl 122 och det vore så kul att kunna köpa en till varje familjemedlem. I vårt fall skulle det bli storlekarna 80, 122, M och XL 🙂

 2. H

  Fint tryck, borde absolut finnas i vuxenstorlek!!

  Tyvärr är det väl så att rasisim på olika plan finns i mer eller mindre utsträckning inom alla partier. Sedan kanske det inte är rasisim i den utsträckningen som sd propagerar för men ändå, Hittade denna artikel som handlar om socialdemokraterna vs sverigedemokraternas invandrarpolitik mm. Väl värt att läsa…
  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/integration–invandring/likheterna-mellan-s-och-sds-flyktingpolitik/
  För mig blir det mer och mer klart att allt inom politik handlar om ett spel mellan de olika partierna för att vinna väljare.
  Sedan har ju alla partier en historia men sett hur historisk synvinkel så har vad jag har läst mig till och hört i olika debatter så har socialismen och kommunismen dödat fler människor (fast på ett helt annat sätt) än vad nasismen gjort https://www.kommunism.eu/
  Så när jag gjorde mitt val i söndags röstade jag med hjärtat och för mänsklighet men åt det blåa hållet… dvs alltutomsd

Annons