Det här är genialiskt! – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Det här är genialiskt!

I annonssamarbete med Mathem och rabattkod på 100 kr

Jag har precis gjort den stora beställningen. Och det här är ju helt genialiskt!

Jag har beställt all mat hem till Sverige nu, ALL MAT, det blev ganska mycket eftersom vi lämnade det tomt för ca 3 månader sedan när vi åkte. Så nu är alt beställt och klart och tre timmar efter vi har landat kommer leveransen hem till vår dörr med allt vi någonsin behöver i matväg och lite annat.

Jag har ju min matlista sparad, det har man ju alltid som kund så nu behövde jag bara utgå från den sedan tillkommer det ju mycket när man har varit borta länge, jag behövde dessutom fylla på med kryddor och olja och sånt så det blev en väldigt lång inköpslista.

Och det tog sin lilla tid att handla…klick, klick, klick , kanske 25 minuter men om jag jämför med att packa ihop hela familjen och åka och storhandla…puh, vi hade j knappt kommit ner i garaget på den tiden.

Det finns två saker som jag extrakollar två gånger att dom verkligen har kommit med och det är iKaffe och blommor, jag är så glad att jag upptäckte att man kan beställa blommor via Mathem.se för det är ju annars det första jag tar mig ut och köper, det är ju det som gör hemmet levande, så blommor har det klickats hem, några buketter.Och nu till en fin sak till er, med koden Resa100 så får ni 100 kronors rabatt när ni handlar för över 700, oavsett om du är en trogen eller ny kund, 100- är mycket iKaffe eller två buketter, haha, bara en sån sak! Koden gäller till den 30:e maj.

Så in och underlätta ditt liv, beställ dina matvaror idag!

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons