Claudia Galli Concha

Det här är första gången för mig

I annonssamarbete med Nowo

Jag har aldrig pensionssparat.

Jag vet, det låter så otroligt oansvarigt, eller okej, det ÄR oansvarigt. Men jag vet inte vad det är med mig. jag har tyckt att det är så jobbigt att tänka så långt fram. Jag vet ju att jag kommer att bli äldre, såklart, men det är som att det inte blir lika ”in my face” om jag inte pensionssparar.

MEN, nu har jag börjat. För allra första gången. Och det är för att jag blev presenterad för appen Nowo.
Har ni hört talas om den?

Jag hade inte det när jag fick den här samarbetsförmågan men när jag hade tittat runt på den i ca fem minuter så kände jag direkt att yes, det här är något för mig. Det här är ett sätt att spara som passar mig. För med den här appen blir det plötsligt enkelt att skicka pengar till framtiden, utan att det känns som något jobbigt, för mig iallafall, haha…

Så vad är skillnaden?
Jo, här sparar du varje dag. Du bestämmer en summa som du minst vill komma upp till när du har nått den ålder som du har valt som din pensionsålder och sen sparar du en slant varje dag.
Jag sparar 30 kronor om dagen och enligt appen så kommer den summan att vara uppe i ca 1,8 miljoner. Det är ett många-bäckar-små tänk som jag tycker om.

Det finns tre funktioner i appen som jag vill belysa.
Tips! Läs ända till slutet där jag tipsar om en tävling där du kan vinna 1000 kr direkt till ditt pensionsspar.

Dagspar:
Det är alltså det som jag gör.
Du väljer en summa som varje dag dras från det kortet du har registrerat.
Ett extremt enkelt sätt att samla utan att det märks. Tänk 30 kronor, som jag då sparar, det är inte ens en finkaffe, så det är inte svårt att avvara.

Snabbspar:
Har du plötsligt fått in en extrapeng från något håll? En present eller kanske har du sålt något?
Med några enkla klick kan du Snabbspara från vilket kort som helst (Visa, Mastercard) till ditt långsiktiga sparande. Det enda du gör är att registrera ditt kort i Nowo appen.
Du kan Snabbspara när du vill och själv välja vilket belopp, allt från 10 kronor eller större. Allt beroende på hur mycket du känner att du kan avvara för stunden.

Återbäring/Cashback:
När du handlar från butiker som är kopplade till Nowo så får man tillbaka delar av köpbeloppet till sitt eget sparande. Med Nowos erbjudanden får du ta del av alla vanliga rabatter hos butikerna och dessutom får du ett extra tack i form av ett sparande till pensionen. Så smart! Och det här är enklast om du gör via datorn, installera NOWO-Knappen i Chrome eller Firefox webbläsare och få information direkt i datorn vilka sajter där du kan spara när du handlar. Det här gillar jag, för det är ju inga extrapengar du behöver lägga utan det är ”gratis-pengar” som du får när du handlar något du ändå ska ha.TÄVLING!
Just har Nowo en tävling som ni inte får missa
nu när ni ändå ska signa upp.
Att alla som sätter upp ett dagspar på minst 20kr/dag är med och tävlar om 1000 kr som sätts in direkt på ditt Nowo-konto. 15 vinnare kommer utses och kontaktas av Nowo den 19 november. Yeeey!
Jag håller tummarna för er!

Lycka till med ert sparande och hoppas att ni med den här appen kan hitta ett sätt att spara som passar er!

Pensionssparar ni idag?

Puss! // C

Som NOWO medlem sparar du i NOWO Fund som förvaltas av ISEC. Historiskt sett är fonder ett bra sätt för att få dina pengar att växa. Pengar som du sätter in i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar som du har satt in.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Är det bara genom att göra inköp knutet till Nowo som du får någon avkastning, är det alltså ingen ränta på pengarna man sparar?