Claudia Galli Concha

Det finns något för alla

I annonssamarbete med FluxJag blev otroligt överraskad när jag ingick i det här samarbetet och insåg hur otroligt många olika produkter FLUX har och med det hur lätt det faktiskt är att ta till hjälpmedel som gör det enklare att förbättra sin munhygien. Jag ska inte säga att jag har slarvat med munhygienen tidigare, jag har alltid borstat två gånger om dagen och använt tandtråd hyfsat ofta men jag har inte FLUXat och jag har inte tuggat tuggummi i syfte att förbättra munhygienen.Sedan en vecka tillbaka så både FLUXar jag och tuggar tuggummi efter maten och jag måste säga att jag gillar känslan, jättemycket. Framförallt fluorskölj som jag sköljer runt i munnen. Det gör verkligen att det känns friskt och fräscht och det finns ju ingen bättre känsla. Ni vet när man känner sig sådär fräsch som man gör när man har varit hos tandhygienisten. Den känslan…Barnen däremot har använt FLUX tandkrämen ganska länge, det är en av dom få tandkrämerna som dom gillar. Jag borstar deras tänder två gånger om dagen. Sen brukar dom själva vilja borsta ca två gånger till men jag skulle inte säga att dom är så jättenoga, haha, men om dom visar intresse av att borsta tänderna så kommer jag inte att stoppa dom, jag hejar på.

Att borsta tänderna och sköta om dom ger starka tänder och förebygger karies, och det vill jag att mina barn ska ha. Sen tror jag ju även att om man får in bra tandborstrutiner ända från början så håller det i sig och bra tandvård är en ganska simpel grej egentligen…så varför slarva?Såhär brukar jag hitta Chloe, i badrummet med tandborsten i munnen…Det var roligt när jag stoppade in alla olika produkterna från FLUX i vårt badrumsskåp och öppnade framför tjejerna, det första Celeste tog var deras tandkräm…det måste ändå vara ett väldigt bra betyg med tanke på att det fanns allt möjligt där, bl.a tuggummin som dom inte ar fått testa än. Det brukar ju vara väldigt spännande med sånt man inte får men i det här fallet var deras tandkräm det mest intressanta.Numera finns det ju även FLUX munskölj för barn från 6 år. Så direkt när tjejerna har fyllt 6 år så ska dom få börja FLUX:a. För barn finns smakerna Fruit Mint, jordgubb och hallon oh om intresset för tandkräm är så stort så kommer det här säkert inte att bli några problem. Dom visar redan nu stort intresse när jag står och sköljer tänderna. Så när tiden är inne så kommer dom att jubla när dom inser hur goda smaker som finns.

Min favorit bland smakerna är Cool Mint. Vilken är din?

Här kan ni köpa FLUX produkter

Puss! / Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Visst är produkterna bra! Älskar flux. Men att använda munskölj är inget alla behöver göra. Har du en bra munhälsa och inte är kariesaktiv eller har hög kariesrisk så behöver du inte skölja. Det kostar dessutom en del.
    Att du gör det för att det känns fräscht, det förstår jag såklart.. 🙂 Men det är inget alla behöver göra.