Claudia Galli Concha

Det är plötsligt på riktigt nu

Alltså ni anar inte vilket stort intryck ni gör på mig och hur mycket ni inspirerar mig!

När jag hade öppnat mig om mina tankar kring att skriva en bok så fick jag så fin respons av er både här och via mail, olika ideér trillade in angående vad boken ska handla om och vad det ska vara för typ av bok och jag skrev ner allt!

Oc det resulterade i att jag samma kväll satte mig ner och skrev…bara skrev helt utan att tänka, jag bara skrev på ren känsla och jag skrev till er. På riktigt, det var faktiskt så jag tänkte när jag skrev och då bara flöt det på.

Jag känner mig trygg i att skriva för er för det är ju det jag gör här varje dag och jag tror att om jag har tankarna på det genom hela den här processen så kommer det att kännas enklare än om jag tänker att jag kommer att skriva för den stora massan, då kommer det bara att komma in osäkerhet och tvekan.

Åh, det här ska bli så spännande och det är så kul att ni ska vara med mig på resan!

Vill ni läsa korta utdrag av det jag skriver under processens gång?

Som ni ser så har jag redan skrivit 7 sidor…galet.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. H

    Wow! Jag funderar också på att skriva bok. Deckare😉
    Följer dig med glädje varje dag ska du veta. Imorgon är det min andra gång på improvisationsteaterkursen såååå kul! Du har inspirerat mig att VÅGA😊Kram

  2. Lena

    Åh vad roligt! Du är så bra på att uppfylla dina drömmar med eller utan fasa. Älskar att du är så ”orädd” och att du inte låter något stoppa dig. Längtar att få läsa slutresultatet ❤️❤️