Det är ju inte jag som bestämmer – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Det är ju inte jag som bestämmer

I fredags kväll kom min bror och hans flickvän på besök. Hans nya flickvän.

Sent på kvällen dök dom upp efter att ha bilat från Stockholm och jag hade dukat upp te och mackor och vi satt och pratade ett par timmar innan vi gick och la oss.

Vi ville ju lära känna min brors nya tjej. Det är ju alltid lika spännande.

Vem är det som kommer in i familjen. Vem är den nya människan som vi eventuellt kommer att fira jul med, träffa på kalas, äta middagar med?

Det var en trevlig stund och hon kommer absolut hitta sin plats i vår brokiga men härliga familj.

Men när jag gick och la mig så slog det mig…

Visst är det en lustig grej det här med syskon och deras respektive, vissa av dom är i familjen i massor av år, vissa är bara med i en kort period, en del gillar man massor och vissa glömmer man snabbt bort. Jag har haft tur, mina syskon har haft god smak, olika typer har kommit och gått men alla har i grunden varit snälla och har under relationen med något av mina syskon varit bra partners och det är ju såklart huvudsaken.

Men det är ju lustigt och ibland lite märkligt hur man skapar tillfälliga relationer med personer som personer i ens närhet har valt och sen när dom där valda personerna försvinner så är den relationen och din relation slut.

Jag har inte kontakt med många av mina syskons ex, det är dom som mina syskon har barn med som man hör av ibland och så är det någon mer men det blir ju inte helt naturligt att hålla kontakten.

Hur brukar ni ställa er till syskons ex? Håller ni kontakten?

Nu ska vi ha myssöndag. Vi har faktiskt inga planer överhuvudtaget idag. Det känns skönt.
Men jag ska börja dagen med att ge tjejerna en liten söndagspresent, Chloe ska få en Frozen tröja och Celeste ska få en Babblarna bok.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mary

  Har lite kontakt med min ena brors ex men det är nog tack vare Facebook. Och jag är glad att vi ändå har lite kontakt för jag gillar verkligen henne 😊

 2. Karin

  Mina föräldrar har fortfarande lite kontakt med mitt x, inte så att de träffas & så men x ringer ibland när han behöver lite råd från min pappa.
  Nu bryr jag mig inte längre, men när jag inte riktigt kände stödet från pappa i skilsmässan var det jättejobbigt att de hade kontakt.

 3. Annelie

  Har ingen kontakt med min brors senaste ex, mkt synd. Gillade henne skarpt! Dom gjorde slut och sen blev han ihop med min syster. Jättekonstigt, eller hur? Lillebror på mammas sida och lillasyster på pappas sida, så dom är ju inte släkt med varandra men båda är ju släkt med mig. Superkonstigt 😂

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Haha, ja, jag har faktiskt varit med om samma, att mina syskon hade en fling, en på mammas sida och en på pappas:), men jag var så liten då så jag kommer knappt ihåg det. Kram!