Den största glädjen med att komma hem – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Den största glädjen med att komma hem

Inlägget innehåller adlinksBorta bra men hemma bäst, så är det ju alltid tycker jag, jag älskar att resa och bo på hotell och se nya saker men varje gång jag sätter nyckeln i dörren så är det en sån härlig trygghetskänsla. Helt underbart att vi har skapat oss den platsen. Den här trygga platsen att komma hem till. Som känns hemma. Det kanske låter konstigt men jag tycker inte att jag har känt mig hemma i alla mina hem, har ni det?

Tjejerna var så glada att få komma hem, Chloe sprang raka vägen in till Pippi och Herr Nilsson och Lilla Gubben…vi hade ju lämnat alla dom hemma, vad tänkte jag med?

Celeste var så extremt glad att vara tillbaka i sin Bumbo stol, jag investerade ju i en sån förra veckan och den var succé, det känns som att Celeste är långt ifrån att sitt själv, jag minns inte när Chloe satt själv, när gjorde era barn det?

Hur som helst så ville jag testa en sån här, jag hade aldrig en sån till Chloe men nu har jag hört så mycket bra om dom så jag ville testa.Celeste älskade den från första sekund!
Hon sitter jättestadigt i den och man ser att hon njuter av att sitta själv, hon är extremt trött på att ligga i babygymmet och dra i djuren ovanför henne, nej, hon vill sitta själv. Jag har köpt en bricka och leksak till också så nu sitter hon i den här stolen då och då under dagarna. Är det någon som vet hur länge dom får sitta? Jag brukar låta henne sitta ca 15 minuter åt gången så att det inte ska vara för stor påfrestning för hennes lilla rygg,men jag vet inte hur “farligt” det är. Berätta gärna hur ni tänker kring det.

Dom här sakerna har jag köpt:
Bumbostol (adlink)
Bricka (adlink)
Leksak (adlink)Alltså det smilet! Det är så underbart! Hon är en så otroligt glad och nöjd liten tjej.

Nu ska vi gå till Öppna Förskolan, min mamma är här på besök så hon får också följa med, sen ska vi ut och göra lite ärenden på stan. Kika in här lite senare idag så ska jag berätta en kul grej vi ska göra på onsdag!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna Rehn

  Låt henne sitta tills hon gör motstånd! Gillar hon det kommer hon sitta till hon blir trött och visar det, gillar hon det inte så
  Gör hon antagligen motstånd direkt! Lyssna bara då löser det sig😁

 2. Madde

  Båda mina söner har suttit runt 6 månader.. Sen började de åla och ta sig framåt strax efter det, sen gick storebror vid 10 månader, så får se vad lillebror hinner bli innan han börjar gå 🙂 han har precis blivit 7 månader nu.

 3. Malin

  Båda mina pojkar har suttit utan stöd vid 6 månaders ålder så har knappt hunnit använda bumbo-stol. Jag tror att de själva signalerar när de blir trötta i ryggen, blir lite missnöjda kanske.

 4. Petra

  Min dotter satt när hon var sex månader själv och började krypa 7,5 månad (ålade sig fram vid 6 mån) och sen gick hon strax innan 11 mån. Snart är hon ett år.

 5. Therese

  Min son är 6 månader och han sitter sedan knappt tre veckor tillbaka😀 han älskade verkligen sin bumbo, han var stadig i nacken tidigt så vi började använda den tidigt, han satt alltid med mig på diskbänken när jag lagade mat😀 nöjd bebis = nöjd mamma. Han var ganska duktig på att säga ifrån när han inte orkade mer, men jag hade honom aldrig längre än 20 min åt gången. Celest ser väldigt nöjd ut😍

 6. Karin

  Min lilla tjej är lika gammal som Celeste (född två dagar senare bara). Hon sitter själv sedan 1mån ungefär, men stadigt blev det först vid prick 6mån. Det är ju så olika det där, i vår närmsta krets här kryper några jämnåriga medans andra varken sitter eller kryper än.

 7. Mary

  Sonen satt stadigt när han var närmare 8 månader medan dottern satt själv från ca 5 månader. Men han var lite mer försiktig och trivdes med att sitta i knä eller ligga på golvet. ☺️ Men 15min per gång låter rimligt för att inte vara för stor påfrestning ☺️

 8. Tess

  Min lilla satt vid 6 månader men väntade med att krypa tills 11 månader och gick vid 14 månader. Tidigt med något och sen med något annat. Bumbon är kanon och som du säger korta stunder, visst blir de nöjda i den 😉

 9. Matilda

  Jag ville så gärna ha en bumboo och köpte en till min dotter som är någon vecka yngre än Ceneste. Sen fick dock fick min man höra massa förskräckta kommentarer från några pappor (som vanligtvis är ganska chilla men väldigt pålästa) om hur fruktansvärd bumboon var för barnens rygg… jag har googlat lite men inte hittat så mycket så i slutändan körde jag på med den ändå, dock väldigt korta stunder, typ 5 min. Sen blev dock lillans lilla lår för knubbiga och hon blev fast så jag sålde den.. tänker att sunt förnuft borde räcka och så länge man använder den kort så borde det vara ok. Kuddar och amningskudda är ju även toppen för att träna att sitta, det gjorde vi mycket. Sen helt plötsligt satt hon själv förra veckan och helt plötsligt leker hon själv och jag får saker gjorda, så underbart. Det här med att rulla över går däremot inte alls haha, hon bara ligger där och sprattlar med benen i luften 🙂

 10. Andrea

  Min dotter är 2 veckor yngre än Celeste, hon har suttit själv i ca 3 veckor. Men hon är en stor stark tjej som varit tidig med det mesta