Den nya familjen som vi skapar – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Den nya familjen som vi skapar

Dålig uppdatering på bloggen här igår, jag vet, men vet ni, jag tror att det är så det får bli i livet. Tycker ni inte? Sociala medier är underbart och jag älskar varje sekund jag får jobba med det och ta del av det gigantiska utbud som finns men livet måste ju gå före i alla lägen faktiskt, annars blir det liksom inget kvar av en…håller ni med?

Hur som helst, igår hade vi ett jättemysigt besök av min systerdotter Elsa.

Elsa har jag ju skrivit om förut, hon brukar hänga med mig när jag jobbar och ta hand om tjejerna, hon älskar dom och är så otroligt bra och trygg att ha med. För er som inte vet så är ju jag sladdbarn och har mycket äldre syskon vilket ju då¨gör att även syskonbarnen ä’r äldre, Elsa t.ex är 24.

Men vi hängde, hon passade tjejerna när jag njöt av en pedikyr och se åt vi middag hela familjen på en restaurang och när tjejerna hade somnat hemma så kollade vi på film och åt smågodis. Perfekt häng.

Sen gjorde vi planer, vi pratade om julen och kom på att vi faktiskt borde fira tillsammans, utomlands, LA kanske eller något annat varmt ställe, vi spånade och kom med olika förslag och det var så mysigt.

Det blev så tydligt för mig att det är nya tider nu. Nu är det upp till oss att skapa en ny familj ur den stora familjen. Jag har ju sex syskon, jag ar inte ens kontakt med alla, tyvärr, men så är det och det är fine. Jag har tidigare tänkt att det är så viktigt, att vi måste hålla ihop, att vi måste ses, att vi måste gilla att umgås, men jag har gett upp det nu.

Vi är alla så olika och idag ser jag det underbart fina i att vi är så otroligt många i familjen och att vi kan sätta ihop nya konstellationer.

Så julen 2018! Jag ser fram emot dig. Men kom inte än på ett tag.

Puss!/ C

Världens bästa Elsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie

    Vad fint skrivet. Har det precis likadant, även om vi bara är två syskon. Har ingen kontakt längre och det är lika bra. Kämpade också, som du – i flera år, men nu är det nästan en lättnad att jag släppt det där. Har dock fortfarande bra kontakt med min brorsdotter och det är jag glad för! ♡

Annons