Därför firade vi inte vår bröllopsdag – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Därför firade vi inte vår bröllopsdag

Den 1:a augusti 2012 gifte vi oss. En helt magisk upplevelse. Mannen i mitt liv och jag i solnedgången på Hawaii.

Ceremonin på stranden var allt vi hade kunnat önska oss och trots att det var helt galet varmt så njöt jag varenda sekund i min fina rosa bröllopsklänning från Vera Wang. Min drömklänning.

Men sen det året så har vår bröllopsdag alltid hamnat lite i kläm på något konstigt sätt. Inte för att min födelsedag är så otroligt viktig men sedan vi fick barn så har vi varje år känt att det blir lite väl intensivt att fira två dagar inom loppet av inte ens en vecka så då har vi fokuserat på födelsedagen och mer gjort en high five den 1:a.

Men nu har vi kommit fram till det geniala beslutet att byta bröllopsdag. Men kan man göra det? Ja, för oss blir det inte så märkligt för att vi gifte oss faktiskt på pappret den 25:e, i Rådhuset i Malmö. Så enligt alla papper så är det den 25:e som är the Big Day och i och med att det alltid kör ihop sig i början av augusti så satsar vi helhjärtat på den 25:e nu. Perfekt ju! Längtar redan!

Vad brukar ni göra på er bröllopsdag?

Hur länge har ni varit gifta?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva nilsson

  Åh grattis härligt med bröllop har nu den 7oktober vår bröllopsdag vår 23dje vi va då 22 och 24år och hade då tre barn idag är de 8st o ett barnbarn på 10dagar lycka ❤️❤️

 2. Karin

  Vi har oxå två bröllopsdagar, men den som står i alla papper måste faktiskt vi båda kolla just i papprena för att ha koll på. Dock skiljer det bara 1 eller två dagar från den som vi firar.
  Vi försöker fira på något sätt, i år överraskade maken mig med en hotellövernattning med mat & bio. Förra året hade han ett intensivt jobb precis över bröllopsdagen men då såg han till att vi iaf åt lunch ihop.
  Vi förlovade oss under midsommarveckan under en konferens så den dagen hamnar lite i skymundan så att säga & dagen vi blev ihop egentligen hade vi nog varit ihop längre men det var en dag när han för första gången presenterade mig som flickvännen. Så för oss är bröllopsdagen den dagen vi verkligen ser till att fira. Vi har varit ihop i 7 år & gifta i 5 år

 3. Johanna

  Det tog knappt 11år och 4ungar senare innan min man överraskade mig 2H innan Tomten skulle dyka upp på julafton ’16, med att ”Det kommer ingen tomte i år”.. (här spinner mina tankar iväg fort som satan ”hur fan ska vi lösa detta, ungarnas jul är förstörd” osv osv).. i nästa andetag säger han ”Det kommer en präst istället. Vill du gifta dig med mig?” 🙊😁 ..Så där fick jag 2H på mig att förbereda mig för min stora dag❣️ Vi kommer aldrig att missa vår bröllopsdag, men heller aldrig fira den på tu man hand. Men familjen är ju resultatet av vår kärlek, så den är för ungarna med 💖

 4. Ann-Sofie

  Jag är skild sedan fem år, det firar jag varenda dag 😉
  Min nya relation som jag är i idag, där firas årsdag från när vi blev tillsammans samt förlovningsdag 🙂

 5. Cassandra

  Vi har varit gifta i tre år och brukar inte köpa något till varandra utan vi gör något kul tillsammans i stället. Går ut och äter, går på bio eller hotell :))

 6. Lotta

  Vi firar alltid med att ta in på hotell, och går ut och äter. Köper aldrig något till varandra. Utan unnar oss tid tillsammans istället. Dock blir det alltid lite stressigt hem, då vi gifte oss den 30/12. Så hem på förmiddagen, för att fira nyår med barn och vänner.

  1. Sarah Isaksson

   Vi firade 10-årig bröllopadag igår! Köper inget till varandra utan går ut o äter och gör något ihop, bara vi eller med vänner. I princip enda barnfria dag/natt vi har varje år (har två barn på snart 6 reap. 8 år). Igår firade vi på Göteborgs fantastiska Toso och hade sedan en lyxig natt på Gothia Towers med underbar hotellfrukost. Avslutade sedan firandet med tur på stan och lunch innan hämtning av barn. Sååå härligt!

 7. Lena

  Vi gifte oss 1982 och har inte firat någon bröllopsdag . Vi firar istället det datum vi träffades och blev ett par dvs 16/8 1975.
  Tycker den dagen är viktigare, 🌸

 8. Sofia

  Gått ut och ätit och försökt göra något mysigt tillsammans bara vi 2. Förra året när vi båda fyllde 30 och hade 5årig bröllopsdag samma år, åkte vi till Skottland och bodde på ett slott en helg 🙌🏽👌🏽🥂

 9. Elisabeth

  Hej vi brukar äta en god middag som vi lagar tillsammans fast de senaste två åren har vi varit på olika håll så då har vi inte firat. Vi har varit gifta i 27 år. Den 25:e bröllopsdagen firade vi först hemma med barnen och sen en weekend i Prag.

Annons