Claudia Galli Concha

Dagens Fråga

Du har skrivit någon gång på bloggen att du är ett sladdbarn, så jag undrar hur gamla dina syskon är? Sedan undrar jag om du kan italienska eftersom din pappa kommer från Italien? Och så skulle det vara roligt att veta hur du och Manuel träffades. 🙂 Tack för att du delar med dig.

Ja, jag är supersladdbarn:).
Jag har 6 syskon, fyra på min mammas sida (två systrar och två bröder) och två på min pappas.  (två bröder). Min yngsta bror är 14 år äldre än mig och min äldsta är 21 år äldre.
Men det har varit underbart att ha så många äldre syskon, en massa olika förebilder att se upp till och influeras av. Och med dom flesta av dom har jag en väldigt fin relation. Sedan har ju dom barn som är mer i min ålder så jag ser det som att jag fick det bästa av två världar:).

Min pappa är italienare men född i Sverige, så vi har aldrig pratat italienska hemma tyvärr, däremot så hade jag hemspråk under sex år i grundskolan. Jag förstår en hel del men i och med att jag har pluggat och försökt lära mig spanska dom senaste 4 åren så har jag lagt min italienska åt sidan. Italienska är världens vackraste språk tycker jag men man har ju tyvärr inte användning för det på samma sätt som spanskan.

Jag och Manuel träffades när vi jobbade med första säsongen på en tv-serie som hette Starke Man (2010), jag som skådespelare och han som regissör (classic!), vi började umgås där och efter ca 6 månader blev vi tillsammans på riktigt. Big Love! 

 Det här är jag och min storasyster Cian. Nu kanske ni förstår var leopardbesattheten kommer ifrån;) 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Tack snälla för att du tog dig tid och svarade på mina frågor. 🙂 Låter mysigt med stor familj. Min mamma har också utländskt påbrå och är född i Sverige, men tyvärr har hon inte lärt mig sitt hemspråk och jag har egentligen aldrig varit intresserade av att lära mig det då jag gick i skolan, vilket jag kan ångra lite nu som vuxen, hade varit roligt på släktträffar även om alla kan svenska. Liksom du tyckte jag att Spanska var roligare att plugga 🙂 älskar Spanien!