Då ska jag sluta blogga – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Då ska jag sluta blogga

Hur länge tänker du blogga då?

Det är en fråga som dyker upp då och då från vänner och bekanta, eller kanske mest från folk som inte känner mig men som man hamnar i samtal med i något sammanhang.

Jag tror att dom som frågar det inte har så stor koll på vad det är att ha en blogg, eller förmodligen så vet man inte vad det är att varken ha en blogg eller läsa en blogg, för vet man det, så vet man att det är en uppgift som aldrig tar slut förrän den dagen all lust är borta.

Jag har ju givetvis ställt frågan till mig själv några gånger, ska jag göra det här för alltid, och svaret blir alltid ett rungande ja! Jag har ju självklart mina stunder då jag inte alls är sugen på att blogga, stunder när fantasin är som bortblåst och inspirationen känns som att den har tagit semester. Men dom dagarna är som tur är inte många.

Att driva en blogg är att konstant vara kreativ och det är verkligen inte något som passar alla men det passar mig helt perfekt. Att hela tiden tänka kreativt och hålla igång hjärnan med nya ideér och uppslag är helt underbart!

Men tar ju massor av tid? Brukar  vara en följdfråga. Ja! Absolut! Det tar jättemycket tid men det gör ju dom flesta jobb. Det här är mitt jobb och jag tackar min lyckliga stjärna varje dag för att jag kan göra det här och samtidigt leva det livet jag gör, med att kunna vara hemma med barnen och resa fritt över världen som jag vill. Så den tiden det tar, alla långa nätter, år av att konstant sova lite för lite, det är värt det!

Och er närvaro är så otroligt mycket värt för mig, för nackdelen med att resa mycket är att man inte alltid har ett stort socialt liv, men jag har ju er, och det här kanske låter knasigt för många men det är faktiskt sant, tänk på det när ni inte orkar kommentera…kompis, haha. Nej, men allvarligt nu.

Jag har inga som helst planer på att sluta blogga, tvärtom, jag känner att jag isåfall kommer att utveckla, hur vet jag inte riktigt men större och bättre är ju alltid en bra tanke, eller hur! Den dagen jag tröttnar, då kommer jag sluta, men den dagen ligger långt bort i framtiden, om ens där…

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monica M. B

    Jag läser inte din blogg var enda dag, men jag läser den o går in o tittar. Jag har följd dig sen du spelade i “Skilda världar”. Började läsa din blogg i 2010 efter läst en intervju med dig i en veckotidning(det stod bland annat om “Vild med dans”, då du var med där). Tycker det är trevlig att läsa din blogg själv om jag inte hela tiden håller med om det som blir skrivit. Men det är så här livet är. Man kan inte hela tiden va enig, men endå är man där när det behövs. Keep up the good work!

  2. Mia

    Fint skrivet! Har aldrig kommenterat innan, har dumt nog inte tänkt på att det kan betyda nåt för den som bloggar. Ska försöka bli bättre på det. Älskar din blogg och att följa med på din vardag som ju är så olik min på många sätt, men ändå inte eftersom jag också är småbarnsmamma. Älskar också dina vackra bilder! Kram!

Annons