Chloes första overall! – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Chloes första overall!

DSC04696-2Här är alla härliga fynd jag gjorde idag! Chloes första overall blev alltså en denimblå overall med fuskpälsfluff. Vi har ju pratat för och emot overaller här på bloggen men jag känner att i januari/februari när Chloe är 9-10 månader kommer hon säkert vilja vara uppe ur vagnen mer och då är det skönt att slippa oroa sig för om hon fryser. Sen var den ju så fin med sitt fluff!DSC04692-2 Det här är jackan jag la upp tidigare…älskar den!DSC04691-2Strumpor från Petit Bateau. Fint ska det vara;). Får det vara…när det är på utförsäljning;).DSC04694-2 DSC04695-2  Lite stor mössa och vantar men jag kunde inte låta bli…som en dröm.DSC04697-2Så! Nu får det bli precis hur kallt som helst. Vi är så redo. Och stylish!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christin

    Åh vad fint! Tricket to heaven har så fina (och bra!) overaller. Roligt när du visar Chloes kläder tycker jag 🙂

  2. Diana

    Wow vilka färger, ser dom så snygga ut eller är det du som “trixat” med färgerna på bild eller kamera? Är allt från samma butik? Jättesnygga grejer.

  3. Linda

    Verkligen jättefin overall! Minns den första jag köpte till Vincent, var så fin – älskade den! Nu får man fokusera på funktionell mer än fin, men som tur är går det ofta hitta en okej mellanväg 🙂