Chloes Kalas – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Chloes Kalas

DSC06845-2 Igår blev äntligen Chloes 9 månaders kalas av, egentligen skulle vi ha haft det den 5:e men eftersom Chloe har varit hostig och lite hängig så blev det inte av då, vilket bara var bra för nu var ju alla hemma från ledigheter och annat.DSC06847-2 DSC06848-2 Jag bakade allt till kalaset, chokladkaka á La Leila, smördegsknyten och himmelska chokladbollar. Allt blev faktiskt väldigt gott!DSC06849-2 Smördegsknyten med Nutella i…overkligt gott.DSC06854-2 Trots att vi alltid skriver att det inte ska vara paket så får Chloe alltid en massa fint ☆DSC06856-2 Chloe har lärt sig pussa och vill pussa dom flesta…❤︎DSC06869-2 Det kom 15 personer…haha, det var kaos i hallen.DSC06874-2Chloe var nog väldigt nöjd med sitt kalas, hon blev dock lite frustrerad när Max 2 år och Henry 1,5 år sprang runt, då kröp hon det snabbaste hon kunde efter, så gulligt.

Jag insåg nu att jag inte hade tagit så mycket bilder, hade uppenbarligen fullt upp med att rodda kalaset.

Ikväll är det kalas igen, mamma fyller år, funderar på att ge mig på att göra en cheesecake, någon som har ett recept att tipsa om?

❤︎

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elle

  Ska bli sååå kul att se 1-årskalaset!!
  JAG, som inte ens är släkt har höga förväntingar..hahah. 😉
  Vill se fotografbilder, något härligt tema, fina tårtor, vackra bakelser i rosa och vitt ala Paris, fina servetter och massa kul.
  Kanske inbjudningskort med sidenrosett.

  Ja du ser, längtar redan till ditt inlägg om 1-årskalaset! 😛

  Kram

 2. Sandra

  Hej.
  Låter supergott allt du bakat
  Kan du inte skriva ut recepten? Tips att baka som är enkelt o gott är morotskaka.
  Hälsn Sandra

 3. Sofie

  Gjorde en på nyårsafton som var SÅ god! Lyckas inte klippa in adressen men gå in på recept.nu och sök på Cheesecake med passionsfrukt, godaste cheesecaken jag ätit!