Celestes första… – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Celestes första…

Biobesök!

Ett år och snart tre månader gammal så gick Celeste Felice Olga Concha på bio för första gången!

Vi gick på barnbio och såg Anna och långa Farbrorn, 40 minuter film som var uppdelad i olika små berättelser, ett mycket bra upplägg och båda tjejerna tyckte att det v ar så kul!

Chloe var på bio första gången veckan innan jag födde Celeste, då var hon ju nästan 1 år och 7 månader, jag minns att vi var nojiga då hur det skulle gå, om hon skulle bli rastlös eller ha tråkigt eller bara vilja gå, nu var vi inte nojiga alls, haha, saker ändrar sig verkligen från första till andra barnet, och precis som det gick bra med Chloe den gången så gick det jättebra, nu, familjen delade på en stor popcorn och vi alla njöt av en stund i biomörkret.

Ett hett tips för alla med små barn,uppsök barnbio på SF Bios hemsida, för i flera städer finns det just den här typen av filmer som är korta för mindre barn, det kan vara Alfons och olika, inte nya filmer men filmer som passar bra för små barn och deras tålamod.

Underbart!

I övrigt har vi haft en helt underbar helg, vi har tagit det lugnt och umgåtts med kusiner och familj och vi har dessutom tagit ett galet beslut…kanske HELT GALET, men mer om det imorgon, nu ska jag sätta mig och gå igenom alla mitt företags kvitton och fakturor…puh…happy sunday night!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons