Claudia Galli Concha

Celeste 3 månader

3 månader!

3 månader har det gått (igår) sedan jag låg där på förlossningen och var väldigt sugen på att föda barn.
Tiden går så fort men samtidigt så har jag verkligen njutit otroligt mycket den här första tiden, vi alla har fått lite nya positioner i familjen och att hitta dom har varit så mycket lättare än vad jag trodde.

Chloe är väldigt bra och naturlig i sitt systerskap, hon tar hand om sin lillasyster men behandlar henne som att hon alltid har varit här och det har nog varit lite så hos oss alla. Celeste är liksom en naturlig del av oss och vi lever efter det.

Inte en sekund har jag känt rivalitet mellan tjejerna och inte heller har jag känt att det har varit svårt att vara med båda, vilket var ju en liten oro, men absolut inte, vi är ett team på fyra och så är det bara.

Celeste är en otroligt glad och nöjd liten tjej, sista veckan har hon bjudit på sina första bubblande skratt, hon har vänt sig och lagt sig på sidan och hon följer med väldigt bra med blicken, speciellt när Chloe rör sig runt henne då vill hon inte missa en endaste liten rörelse.

Hon är vaken mycket på dagarna och hon tycker om att vara med, hon vill alltid sitta i centrum när vi är någonstans, såklart…hon är ju lik sin mamma;).

Hon sover gott om nätterna. Hon har börjat få rutiner, dagssömnen har jag ingen koll på än men på kvällarna somnar hon i soffan bredvid mig vid 21 och sen lyfter jag in henne i sängen vid 00 och sen sover hon till 8 på morgonen, ammar 1-2 gånger under natten…jag vet, jag vet…jag har sån tur!

Hon och jag sover fortfarande själva men inom en snar framtid kommer nog Manuel flytta tillbaka in i vårt sovrum…jag börjar sakna honom och i och med att nätterna är så lugna så finns det ingen anledning att sova isär längre.Att vara tvåbarnsmamma är det coolaste någonsin.
Jag njuter av våra dagar och på samma sätt som jag lever och njuter av nuet (man måste vara i nuet med två så små…man har inget val, haha!) så ser jag fram emot när tjejerna kan börja leka med varandra. Jag tror att dom kommer att ha så roligt! Åh, systrar…och nästan lika gamla. Vilken lyx! Tänk så många gånger jag har saknat en jämnårig syster, någon att ha den där tighta och självklara relationen med.

Tack Celeste för att du är en grym liten tjej! Världens bästa!
Vi ska göra så mycket roligt i livet!

Celeste 3 månader! Yeeey!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Åh vad jag älskar att läsa din blogg! Har också två döttrar, 11 månaders mellanrum. Jag vet att jag själv önskade mig en syster när jag var yngre och det är så underbart att veta att dem alltid kommer ha varandra ❤ Jag har också valt att vara hemma med mina små och det är de bästa valet i livet ❤