Bio, Popcorn och Pizza – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Bio, Popcorn och Pizza

Idag var ju dagen D!

Idag fyllde Celeste 2 år. I lördags var det kalas, men idag var det ju den där dagen som för två år sedan spenderas på förlossningen. Ljuva minne. Jag vill föda barn igen!…inte ha fler barn men gärna föda, haha.

Tillbaka till prinsessan Celeste. Ja, imorse väcktes hon och jag av Manuel och Chloe som kom in med paket och sjöng. Celeste som är morgontrött tog lååång tid på sig innan hon satte sig upp och började öppna, något som i Chloes värld var oförståeligt, hon hade ju köpt presenterna tillsammans med Manuel så hon visste ju hur orimligt bra dom var, haha.

Sen öppnades det paket och mystes i sängen innan vi en bra stund senare gick upp och åt frukost allihop. Eller ja, det är inte riktigt den perioden just nu, Chloe ar tålamod att sitta i ca 10 minuter sen vill hon upp och göra saker, ibland tar vi diskussionen ibland släpper vi det, imorse släppte vi det för att kunna sitta och mysa med Celeste.

Sen fick Celeste bestämma dagen. jag frågade om hon ville gå till Pippi (Junibacken) och det var blankt nej, hon ville vara hemma och leka med sina saker, så så fick det bli, vi lekte och ritade, åt lunch, sen sov Celeste middag länge och jag och Chloe spelade ett nytt spel på paddan, Disney Junior, faktiskt väldigt kul.

När Celeste vaknade hade jag och Chloe bestämt att vi skulle avsluta dagen med bio, popcorn och pizza, haha, det är ju några av dom saker som Celeste gillar mest just nu och så fick det bli. så vi gick och såg Grinchen och det var riktig succé, väldigt rolig, jag skrattade hela tiden, vuxenhumor men tjejerna hade också jättekul, så den kan jag rekommendera, jag känner att det är en sån lyx att dom kan se en biofilm på 1,5 timme utan att klättra på väggarna, dom är underhållna hela tiden, lite positionsbyten bara men annars går det bra.

Efter filmen promenerade vi hela vägen hem till vår gata där vi gick till vår stammispizzeria och avslutade en lugn men extremt mysig 2-årsdag, perfekt ju, att ha en kalasade och en mys och all fokus på Celeste dag. Jag tror Celeste var väldigt nöjd med dagen för hon somnade först klockan 23. En nöjd 2-åring.

Puss! // CCelestes bästa är kanelbullar. Givet på frukostbordet. Och uppskattat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie

    Grattis till Celeste! Min stora tjej fyller också 2 år – nästa vecka. Det ska bli jättemysigt att fira henne.
    Men vad roligt med bio! Har inte ens tänkt tanken att gå på bio med min 2-åring (var på barnvagnsbio med min yngsta för någon vecka sedan). Har tänkt att det varit för tidigt, men jag har säkert helt fel. Ska nog se om vi tar vår blivande 2-åring på bio vi med 🙂

    Tack för en fin blogg!

  2. Sofia

    Min dotter skulle absolut klara att sitta still men hon är för rädd för såna filmer! Skulle absolut ge mardrömmar då hon är en riktig funderare. Fantastiskt att dem kan se såna filmer utan att ”påverkas”