“Barn gör inte som vi säger dom gör som vi gör” – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

“Barn gör inte som vi säger dom gör som vi gör”

I annonssamarbete med FLUX

“Barn gör inte som vi säger dom gör som vi gör”

Det uttrycket försöker jag att ta med mig i allt när det kommer till hur jag agerar med mina barn.
Och det är ju egentligen väldigt logiskt. Jag menar att så är man ju själv också, ingen kan ju stå bredvid mig och säga den här goda tårtan ska man inte äta, man ska äta frukt och sen tar personen en stor tårtbit och äter upp…haha…när man sätter det i perspektiv så blir det ganska komiskt.

Så det här har jag tagit med mig även när det kommer till tandvårsrutiner. Det började med när tjejerna var små, jag visade att jag borstade tänderna, hur jag gjorde, gjorde ljud som om det var gott och härligt, och det gjorde att när dom väl fick sina första tandborstar så fanns ett intresse och en positiv känsla. Så tandborstningen har aldrig varit någon särskilt stor kamp för oss, så länge vi har favorittandkrämen från FLUX hemma, är den slut kan det bli kaos…som ni ser på bilden så är det dags att handla…

Numera så fluxar jag framför barnen, jag gurglar och sköljer och jag ser hur dom verkligen längtar tills dom kan börja. Barn kan börja fluxa vid 6 års ålder, innan det rekommenderas det inte av tandvården. Det är också viktigt att de får till gurglandet och att de kan spotta, annars är risken att det sväljer sköljen.

Men att döma av deras reaktioner när jag håller på så kommer dom garanterat att bli riktiga Fluxare när dom blir äldre. Personligen är jag ett stort fan av att fluxa, jag tycker att det kompletterar min tandvårdsrutin på ett perfekt sätt och gör att jag känner mig så fräsch när jag går och lägger mig.

Vill du veta mer om FLUX och var du kan köpa det, klicka er in här.

Fluxkollen är en toppensida om ni vill lära er mer om barn och tandvård, där står allt man behöver veta och kunna!

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons