Claudia Galli Concha

Babysim

GOPR0854-2Jag har ju helt glömt bort att berätta att vi började på babysim förra helgen! Underbart!

Vi gick två kurser med Chloe när hon var liten bebis (hon började vid 4 månaders ålder) så det kändes självklart att gå med Celeste.

Det är alltid svårt att få plats på babysim, det är många som vill gå och när platserna väl släpps så går dom åt snabbt, men vi hade jättetur för vi hamnade på kölistan och fick bara ett par dagar innan det började veta att vi fick plats. Vilket vi var så glada för!

Det var stor skillnad för oss att gå nu mot första gången, första gången var vi båda nervösa över hur det skulle gå, skulle dom tvinga oss att doppa barnen i vattnet, skulle hon gilla det, skulle det bli panik, skulle hon skrika?

Den här gången var det betydligt lugnare stämning i vår bil när vi rullade in på parkeringen. Chloe hade vi lämnat hos farmor, hon älskar att bada så hon hade inte varit okej med att sitta vid sidan av som en del syskon gör…och jag hade inte varit okej med det heller…så hon lekte hos farmor och Celeste förbereddes för sitt första dopp i pool.

Det gick strålande. Celeste är lugnet själv och vi var ju lugna så det var bara en alldeles ljuvlig stund i badet som var 32 grader varmt. Celeste älskade det verkligen, hon njöt när hon fick ligga på rygg med huvudet lutande på min axel och bara flyta runt, Chloe gillade aldrig att få vatten i öronen men Celeste verkade inte ha något emot det alls. Vi filmade några klipp med vår GoPro under vattnet, så kul att ha!

Vi skulle gått igår också men en liten förkylning (jag bli TOKIG!) har drabbat mig och Celeste så vi fick hoppa över den här gången…men nästa helg ska vi gå. Inget snack. No more förkylning för då vet jag inte vad jag gör…

Men jag måste verkligen slå ett slag för att gå på babysim, det är ju en av dom första aktiviteterna man kan göra med sin bebis och det är så mysigt. Jag tycker att det bygger relationen på ett sånt fint sätt. En liten grej man har tillsammans. Livslyx.

Nu ska vi njuta av söndagen. Besök i parken på förmiddagen och fika ute på eftermiddagen hoppas jag på om vädret tillåter.

Vad har ni för planer?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Babysim är ju så mysigt , vi bodde i Malmö när vår son var liten och gick då på acuasund med honom tills han var 4år på nått som hette mnisim , tänkte på din stora tjej som du sa älskade att bada. Detta har lärt honom att inte vara rädd för vatten , men även att man ska ha respekt för vatten.

  2. Elin

    Åh så mysigt! Har också gått med mina när de var små. Blir nästan sugen på en till liten 😀😉😘