Att börja här gör mig lycklig… – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Att börja här gör mig lycklig…

Dom senaste två dagarna har Chloe velat börja dagen vid poolen.

Jag som är en ganska inrutad människa när det kommer till rutiner har först tänkt nej, men vi ska ju till lekplatsen…det är ju det vi gör på vardagar…men sen har jag tänkt om och låtit hennes entusiasm ta över och det har jag ju såklart gjort helt rätt i. Det är ju rent utsagt LJUVLIGT att börja dagarna vid poolen.

Först bada, se köpa snacks och ligga där och mysa, sen bada lite till, sen ser barnen på en film på paddan och jag kan läsa lite och dricka kaffe. LIVET! Jag kan verkligen tänka mig att göra det här minst varannan dag.

Jag har äntligen hittat en strandväska, min älskade butik Target, haha, har ännu en gång levererat en sån där sak som jag har velat ha så länge, en stor strandväska i canvastyg med blixtlås, att den dessutom var vanilj och korallfärgad var ju bara en bonus. Så fin! Äntligen slipper jag packa allt i olika plastpåsar när vi ska iväg…hej då baglady, hej organiserade mamman. Love it.

Jag ser att hettan fortsätter hemma i Sverige. Ljuvligt ändå! Tänk vilken sommar! Igår hade ni det till och me varmare än vi hade här…otroligt. Njut!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kati

    Det är riktigt hett i Sverige nu! Tyvärr brinner det på många håll.. Just nu har vi stängt in oss i ett varmt hus för en stark brandlukt sprider sig i vår stad.. Det brinner i skog ca 1 mil från mitt hus.. vi bor i Värmland. Känns mkt olustigt!
    Vi önskar att det nu ska komma mkt regn i några dygn!