Årets viktigaste julstjärna – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Årets viktigaste julstjärna

I stolt annonssamarbete med Bris67APLLNIVI_89923443_frontDet här är en julstjärna. En jättefin julstjärna. Och en extremt viktig julstjärna!

Det här är Bris “Lilla Stjärna” som är en stjärna som Bris har tagit fram så att alla ska kunna köpa den och på det sättet dels supporta Bris, men framförallt supporta en massa barn.

För dom flesta barn är julen en rolig tid, en tid fylld av klappar, förväntan, glädje och familj. Men tyvärr är det inte så för alla barn. Många barn tycker att julen är en extremt jobbig tid, en hemsk tid. En tid på året då föräldrarna dricker för mycket, bråkar och blir oberäkneliga…något inget barn ska behöva uppleva.

Dom här barnen känner sig fruktansvärt ensamma och det är för dom barnen vi ska köpa Bris “Lilla Stjärna”.
Häng upp den i fönstret och skicka på det sättet ett meddelande till dom här barnen att du tänker på dom, att dom inte är ensamma. Att det finns någon därute som tänker på dom under julen.

Pengarna som Bris får in på den här julstjärnan kommer dessutom att göra det möjligt för Bris att hålla öppet under julen, dom kommer att kunna svara i telefonen, svara på mail och kunna svara på chatten. Något som för vissa barn kommer att vara en stor tröst under denna helg, kanske livsavgörande.

Så tveka inte en sekund, gå in här och klicka hem din julstjärna!

Tänk om det kunde hänga en sån här stjärna i varenda fönster i jul, det vore ju magiskt!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.