Är hon nya Beyonce? – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Är hon nya Beyonce?

 Chloe älskar musik!

Alltså på riktigt. Hon ÄLSKAR musik! Så fort det spelas musik, och det spelar ingen roll om det är en jingel på radion, en trudelutt i ett barnprogram, om jag sjunger på något, det första hon gör är att sträcka upp händerna i luften och börja vifta. Haha, det är så underbart.

Jag spelade mycket musik för henne i magen och jag spelade ju även i en revy på Stadsteatern där jag sjöng och dansade fram till januari (Chloe är född 5 april) och jag tror faktiskt att det spelar roll. Jag tror på att bebisar påverkas av det dom hör i magen och Chloe är ju uppenbarligen ett bevis på det:).

När Chloe gjorde sitt första modelljobb (kors i taket, jag är modellmamma, haha) så spelade dom någon lugn barnmusik i högtalarna, så vi bad dom sätta på Beyonce, Put a ring on it, och då sken hon upp och började dansa, eller ja, dansa…vifta med armarna. Så gulligt!IMG_0825.JPGIgår kom Manuel hem med en överraskning till Chloe, ett paket med tre olika leksaker, en sån där låda man ska stoppa ner olikformade klossar i, en sån där grej med ringar och en xylofon. När Chloe väl upptäckte xylofonen så spelade inga andra saker någon roll längre. Bästa presenten någonsin. Så nu spelas det xylofon här hemma hela tiden.

Idag beställde jag det här setet:

Kids_Concept_musikpaket_mint_1aFint, va!? Färgen är ju helt underbar! Så  nu ska hon få testa sig fram mellan alla instrument, eller vi börjar väl med att jag testar instrumenten och hon viftar med:). Tänk om hon är nya Beyonce…det vore ju synd att missa en sån talang ;).

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maria

    Hej!
    Kommer ihåg när min nu snart 25 åriga dotter var bebis o var ledsen, hennes mellanbror var 6 år då och gick i lekskolan, så fort vi sjöng de sånger vi hade sjungit ihop han och jag under graviditeten så lugnade hon sig genast 🙂
    Så visst kan de känna igen sådant de hört under tiden inne i magen.
    Kram Maria i Skåne